TUKAO ŽENU DO SMRTI, A BRAĆA MU POMOGLA? Komšije otkrile detalje svirepog ubistva u Ćićevcu – jedna stvar ostaje MISTERIJA

 TUKAO ŽENU DO SMRTI, A BRAĆA MU POMOGLA? Komšije otkrile detalje svirepog ubistva u Ćićevcu – jedna stvar ostaje MISTERIJA

Foto: Srbija Danas

Braća iz Ćićevca uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili teško ubistvo u saizvršilaštvu i ženi (51), iz Jagodine, zadali više udaraca po glavi i telu drvenom motkom. Od posledica povreda nesrećna žena je preminula u kruševačkoj Opštoj bolnici, a meštani Ćićevca ne kriju da su zbog ovog događaja ostali u šoku.

Komšije iz ulice u kojoj se dogodilo ubistvo navode da su za zločin saznali jutros kada im je policija kucala na vrata.

– U pitanju su tri brata, a ta žena je povremeno živela kod njih. Znam da je dolazila i odlazila, a kako živim blizu njih, baš juče sam je videla kako pere sudove u dvorištu. Od Uskrsa je tu kod njih, a kako znam ona je sa jednim bratom u nekoj vrsti veze – navodi komšinica ove porodice.

Kako dodaje, braća su bila korektna kao komšije, ali međusobno su znali da podignu ruke jedni na druge.

 Sva trojica su nadničili, skupljali su novac da mogu zimi da prežive. Prema nama, kao komšijama, su bili divni. Jedan je nadničio po selu, kosio nam je travu, cepao drva za zimu. Znam da je i drugi radio kod popa, održavao mu je voće, baštu. Međusobno su znali da se potuku, ali prema nama su bili i više nego korektni – kaže ova žena.

Prema rečima prvih suseda, upravo je jedan od njih otrčao kod komšija da zove Hitnu pomoć.

 Došao je i kukao kako njegovoj partnerki nije dobro, zvali smo Hitnu. Međutim, kada su došli videli su da je u nesvesti, ali da je živa. Na glavi je imala više povreda od udaraca drvenim trupcem, pa je po dolasku u bolnicu preminula od posledica – kaže jedan stariji muškarac.

Podsetimo, osumnjičenima je, nakon hapšenja, određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.