“TU SAM ZA TEBE, NE BOJ SE!” Milica Mitrović sa majkom u BOLNICI! Objavom ganula čitavu Srbiju!

 “TU SAM ZA TEBE, NE BOJ SE!” Milica Mitrović sa majkom u BOLNICI! Objavom ganula čitavu Srbiju!

18, October, 2022, Belgrade – The premiere of the domestic film “Comedy on three floors” in the MTS Hall. Zeljko Mitrovic, Milica Mitrovic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 18, oktobar, 2022, Beograd – Premijera domaceg filma “Komedija na tri sprata” u MTS Dvorani.. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Supruga Željka Mitrovića, vlasnika televizije “Pink”, Milica Mitrović dirnula je sve pratioce na društvenoj mreži Instagram.

Čuvena Velika šefica objavila je dve emotivne fotografije sa majkom Dušankom Dudom Pašić.

stori

Milica je očito ogromna podrška majci, koju je odvela na Institut za ortopedsko-hiruške bolesti Banjica. O čemu je reč, nije otkrila javno, ali zagrljaj i stisak ruke koji je ovekovečen sa dve fotografije, govori više od reči.

“Koliko je lepo zagrliti od srca i nekome pokazati i time reči: “Tu sam za tebe, ne boj se!” Divno!” “Ljubav se kroz zagrljaj najviše oseća”, “Koliko ljubavi”, “To se voli i čuva”, neke su od reakcija pratilaca na prizor sa poznate društvene mreže.

stori

Podsetimo, tašta Željka Mitrovića, Duda, igra značajnu ulogu u životima porodice Mitrović te ne čude česte objave na Instagramu koje Milica posvećuje svojoj majci. Duda je prošle godine napunila 80 godina, te proslavila ovaj bitan datum u velikom stilu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

Pročitaj još