Trudna snajka Novaka Đokovića: OPADALA MI JE KOSA OD STRESA, nisam znala da brak ovako izgleda!

 Trudna snajka Novaka Đokovića: OPADALA MI JE KOSA OD STRESA, nisam znala da brak ovako izgleda!

Supruga Đorđa ĐokovićaSaška Veselinov, nedavno je otkrila da je u blagoslovenom stanju i da će za tri meseca postati majka.

Ona je otkrila nove detalje iz privatnog života. Kako ističe, iako je beba nemirna, ona uspeva da obavi sve obaveze u toku dana.

Đorđe i Novak Đoković
Đorđe i Novak Đoković
Foto: MN Press

– Ja kad pored mučnina, bolova zbog oticanja, bebe koja je hiperatkivna i konstantno udara ipak uspevam da treniram redovno, širim privatan biznis i otvaram salon venčanica pred porođaj.  Mnogo sam srećna! Zahvalna sam što imam najboljeg muža, najbrižnije roditelje i divne prijatelje. Srce mi je puno – napisala je Saška na svom Instagram profilu – napisala je Saška na svom Instagram profilu.

Saška nije tu stala, već je u narednoj objavi istakla da uživa u braku sa suprugom Đorđem, bratom slavnog tenisera Novaka Đokovića.

– Način koji me gledaš, osmeh koji imaš dok govoriš o nama, sreću koju širiš jer ćeš se uskoro ostvariti u najlepšoj ulozi… To mi daje potvrdu da sam izabrala pravu osobu za oca svog deteta- napisala je Saška sa ponosom, nakon čega se malo i našalila:

– Nisam znala da brak ovako izgleda,  da sam znala, ranije bih se udala.

Đorđe Đoković, Saška
Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Saška je, između ostalog, priznala da joj je kosa opadala zbog prevelikog stresa.

– Dala sam otkaz na televiziji jer sam počela privatni biznis. Svako ko se bavi time zna da ako nisi u tome 100 odsto, taj uspeh teško da je moguć. Mogu vam reći da mi je u jednom periodu intezivno opadala kosa od stresa – rekla je lepa Saša.