Trudna Aleks VEŽBA POVIJANJE BEBE: Nikolićeva i Car broje sitno – Sve spremaju za doček Ćerkice

 Trudna Aleks VEŽBA POVIJANJE BEBE: Nikolićeva i Car broje sitno – Sve spremaju za doček Ćerkice

Foto: ATA images

Aleksandra i Filip samo što nisu postali roditelji. Iz dana u dan sve su uzbuđeniji zbog prinove, a često i objavljuju snimke na kojima su motivi roditeljstva. Tako je i sada Aleks podelila snimak nepoznate bebe, u kojem je i sama uživala, te isti podelila kako bi zagrejala srca svojih pratilaca.

Filip Car i Aleksandra Nikolić glavna su tema medija u regionu otkako su napravili pravu pometnju objavljivanjem vesti o trudnoći pobednice “Zadruge 6“. Od tog trenutka, ne prestaju da pune novinske stupce svojom romansom, koja je varirala od svađa, preko preljuba, pa sve do sadašnje mirne luke.

Svaka objava koju neko od njih dvoje podeli putem socijalnih rmeža, biva tumačena na raznorazne načine, neretko tako da se pravi senzacija od istih. Budući da su se i sami nekoliko puta opekli, sada vešto biraju šta kače na svoje profile. Ovog puta, buduća mama je podelila snimak jedne bebe koja je neodoljiva, te možemo zaključiti da joj hormoni rade pred porođaj.

Aleksandra Nikolić, Filip Car
Foto: instagram printscreen/filip_car_capo_ck/_this_is_aleks_

Aleks Nikolić je podelila snimak na kom se može videto neodoljiva beba koju povijaju i ušuškavaju u mekano ćebence, nežne i simbolično čiste bele boje. Čini se da Aleks uvežbava povijanje bebe, barem gledajući snimke, kao vid pripreme za buduće dane.

Beba je neodoljivim okicama gledala, a osmehom razoružala svakoga, te osvojila srce svih koji su snimak videli.

Verujemo da je jedna od onih koja je na šarm bebe pala, upravo i buduća mama Aleks Nikolić. Na osnovu svega što Nikolićeva kači u poslednje vreme, zaključujemo da je sve spremnija da dočeka svoju bebu i da bude najbolja mama na svetu. Isto tako, sigurni smo da će i Filip Car biti najbolji tata na svetu.

Jedno je sigurno, njihovo dete će biti jedna od najpopularnijih beba među svim bebama poznatih roditelja.

beba
Foto: Instagram/Printscreen/alex_mima_official

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.