TRPELA JE POSLEDICE ZBOG IZDAJE Jovana Jeremić doživela EMOTIVNU BOL nakon RAZVODA: Otkrila DETALJE

 TRPELA JE POSLEDICE ZBOG IZDAJE Jovana Jeremić doživela EMOTIVNU BOL nakon RAZVODA: Otkrila DETALJE

U poznatom beogradskom pozorištu poznati frizer, Boris Obreški, održao je master klas, gde su prisustvovale poznate ličnosti koje koriste njegove usluge.

Među poznatim zvanicama, pojavila se voditeljka Pink televizije, Jovana Jeremić sa ćerkom. Jovana je za SrbijaDanas otkrilla da je izgubila glas, kao posledicu velike emotivne boli zbog izdaje koju je doživela nakon razvoda.

Voditeljka je napomenula da ova bol nema veze sa razvodom, te da se izdaja odnosi na dugogodišnjeg prijatelja.

– O tome nisam pričala, posle razvoda, imala sam emotivne dileme trileme, ja sam posle jedne emotivne boli, koju sam doživela posle razvoda, koji nema nikakve veze sa razvodom, meni razvod nije teško pao. Jedna izdaja, prijateljska, pre svega ljudska izdaja, ja sam izgubila glas. To niko nije znao. Meni se i sad glas vraća polako, a to sam uspela kada sam odlučila da oprostim tom čoveku koji me je izdao kao osobu, kao prijatelja kojeg je poznavao 15 godina – pričala je Jovana i dodala:

–  To su stvari koje mene zabole. Kad me pitate šta me zaboli, to je izdaja. Ja sam neko ko je veliki prijatelj, veliki brat, veliki drug, uvek sam tu za svoje prijatleje i kada me neko izda, ili kad pokuša da me omalovaži, kada me stavi na mesto koje meni ne pripada, da zloupotrebi neku moju životnu situaciju, mene ti razočaraš i onda posledica mog razočarenja je u tom momentu bila gubitak glasa – rekla je Jovana za SrbijaDanas.

Ceo intervju Jovane Jeremić, pogledajte ispod teksta: