TRI SAOBRAĆAJNE NESREĆE ZA POLA SATA NA ISTOM MESTU: Lekari Hitne pomoći iz Novog Sada ne pamte ovakav slučaj

 TRI SAOBRAĆAJNE NESREĆE ZA POLA SATA NA ISTOM MESTU: Lekari Hitne pomoći iz Novog Sada ne pamte ovakav slučaj

Foto: Shutterstock

Novosadska Hitna pomoć je u nedelju imala četiri intervencije zbog saobraćajnih nezgoda, od kojih su se tri dogodile u roku od pola sata u krugu od 500 metara od njihovog sedišta na Telepu.

Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da su u ovim nezgodama tri osobe povređene.

Prva nezgoda se dogodila u 13:59 časova na uglu Bulevara patrijarha Pavla i Ilirske ulice, gde su se sudarila dva vozila. Povređena je devojka (27) koja je nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Drugi sudar se dogodio posle samo nekoliko minuta nedaleko od prvog mesta sudara. Na uglu Bulevara patrijarha Pavla i Banijske u 14:16 časova sa motora je pao mladić star 27 godina. Hitna služba ga je nakon pružene pomoći na licu mesta prevezla u Urgentni centar.

Treći sudar je takođe bio u blizini i to na uglu ulica Ilariona Ruvarca i Jovana Popovića u 14:34 minuta. U ovoj nezgodi je oboren biciklista star 13 godina. Dečak je nakon pružene pomoći na licu mesta prevezen u Dečiju bolnicu.

Hitna je u 22 časa intervenisala u Kisačkoj ulici kod Lukoil-ove pumpe, gde je automobil izeleteo sa puta i udario u drvo pored. Mladić star 22 godine koji je bio u vozilu je odbio pomoć lekarske ekipe Hitne pomoći.