Tri puta je gore, nego što Ana priča – Zvezdan priznao da ju je tukao? Objavljen razgovor sa Lepim Mićom

 Tri puta je gore, nego što Ana priča – Zvezdan priznao da ju je tukao? Objavljen razgovor sa Lepim Mićom

Sinoć, tokom emisije “Pitanja novinara”, Ana Ćurčić je iznela jezive optužbe na račun Zvezdana Slavnića, nakon čega je i on optužio Anu da je tukla svoju decu, majku, ali i da ju je maltretirao bivši dečko, kao i da je varala svog muža sa Zvezdanom, godinu dana, detaljnije POGLEDAJTE OVDE.

Nakon neviđenog haosa u dvorištu, Ivan Marinković je posavetovao Zvezdana da se izvini Ani za sve što je rekao, bilo da je istina ili ne, što je on i uradio, a detaljnije o reakciji Ane nakon izvinjenja MOŽETE POGLEDATI KLIKOM NA LINK OVDE.

Sada se društvenim mrežama širi snimak, gd enavodno Zvezdan Slavnić priznaje da je kako kaže Ana , maltretirao, govoreći da je bilo tri puta gore, nego što Ćurčićeva priča:

 Ovo što ona sve govori, je apsolutno Mićo, k**čina šta sam ja njoj radio. Ku**ina tri puta. Evo javno kažem, da je k**ina tri puta. Za ovo što je izjavljivala ovih dana – rekao je Zvezdan, a u opisu ovog snimka na Tikoku stoji naziv: “Zvezdan konačno priznao sve”.

@officialanacurcic #zadruga6 #anacurcic #foryou #nemapredaje #stopnasiljunadzenama #funpageanacurcic #zvezdanslavnic ♬ original sound – 👑Funpage👑Ana Curcic

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: PRODUKCIJA NE NAMEŠTA GLASANJE! Adam Đogani progovorio “Rekli su mi da je Luna trudna”