“TRESAO SE I PLAKAO SA LEĐIMA CRVENIM OD UDARACA!” Vršnjačko nasilje u Sremčici, pretučen učenik drugog razreda!

 “TRESAO SE I PLAKAO SA LEĐIMA CRVENIM OD UDARACA!” Vršnjačko nasilje u Sremčici, pretučen učenik drugog razreda!

Foto: Profimedia/ilustracija

Kako je ispričao jedan od roditelja, on je zatekao uplakanog dečaka, koji je nakon toga otkrio šta se dogodilo.

U jednoj osnovnoj školi u Sremčici dogodio se uznemirujući slučaj vršnjačkog nasilje, kada su tri učenika trećeg razreda pretukla đaka drugog razreda.

Kako je ispričao jedan od roditelja, on je zatekao uplakanog dečaka, koji je nakon toga otkrio šta se dogodilo! Roditelj, koji je odmah obavestio školu, je ispričao kako je otkrio vršnjačko nasilje. Nakon što je odveo svoje dete u školu, zatekao je u hodniku škole uplakano dete.

– Prišao sam mu i pitao ga šta se desilo. Dete se treslo od straha, jedva je izustio šta je bilo. Rekao je plačući da su ga tri dečaka pretukla – priča jedan od roditelja koji je video dečaka i odmah obavestio školu. Kako je on dalje ispričao, dečak je pokazao leđa, koja su bila crvena od udaraca.

Direktorka škole je obaveštena o incidentu, kao i učiteljica. Roditelj tvrdi da još uvek niko nije reagovao, kao i da đaci treba da se sankcionišu. Direktorka škole je potvrdila da se slučaj vršnjačkog nasilja dogodio. Ona je otkrila i da se radi o učenicima koji su suprotne smene.

– Obaveštena sam o svemu što se desilo popodne u školi. O incidentu je obaveštena učiteljica dečaka drugog razreda, a zatim smo obavestili i drugu učiteljicu. Svi smo reagovali i razgovarali sa dečakom. Škola je uradila sve po protokolu – objasnila je direktorka škole.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *