TRENUTAK KOJI SMO SVI PROPUSTILI Nermin u “lajvu” otkrio motiv za krvavi pir – samo nekoliko dana pre ubistva živeli su u ovoj kući (VIDEO)

 TRENUTAK KOJI SMO SVI PROPUSTILI Nermin u “lajvu” otkrio motiv za krvavi pir – samo nekoliko dana pre ubistva živeli su u ovoj kući (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen Avaz TV/Društvene mreže

Ceo region je potresla priča u kojoj je monstrum Nermin Sulejmanović u Gradačcu ubio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, a ubistvo prenosio na društvenim mrežama.

U jednom od snimaka nakon ubistva je kao razlog naveo to da ga je Nizama Hećimović prijavila policiji “zbog par šamara”.

Napustila kuću i tražila mere zabrane

Reporteri “Avaza” su posetili kuću u kojoj su živeli Nermin Sulejmanović i Nizama Hećimović s bebom.

Ona je zajedno s bebom napustila tu kuću nekoliko dana pre ubistva nakon što ju je Nermin Sulejmanović pretukao, a kasnije tražila i mere zabrane, a koje je sutkinja Opštinskog suda u Gradačcu Lejla Numanović odbila da izda.

Kako se saznaje, kuća je bila u vlasništvu bake Nermina Sulejmanovića, koja je preminula pre nekoliko godina, a nalazi se u mestu Mionica III, naselje Humke.

Dve napuštene kuće

U maloj ulici se nalaze još tri kuće, a samo u jednoj živi jedna porodica, dok su ostale napuštene.

Podsećamo, Nermin Sulejmanović je u petak otkrio lokaciju Nizame Hećimović i bebe, koja se nalazila kod svoje porodice. Odveo ih je u vikendicu, gde je nju brutalno pretukao, a onda i ubio. Svemu tome je svedočila njihova beba.

Nakon toga je nastavio krvavi pir u kojem je ubio ukupno tri i ranio još tri osobe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *