“TRAŽIM JAVNO IZVINJENJE” Zerina na sudu sa Jovanom Jeremić: “Izguraću ovo do kraja zbog Sare”

 “TRAŽIM JAVNO IZVINJENJE” Zerina na sudu sa Jovanom Jeremić: “Izguraću ovo do kraja zbog Sare”

Bivša rijaliti učesnica Zerina Atina Kandola, poznatija kao Zerina Hećo, kako se nekada zvala, tužila je voditeljku televizije Pink, Jovanu Jeremić zbog toga što je u svojoj emisiji, u isti koš sa prostitutkama, stavila starlete i učesnice rijalitija, te se u Jutarnjem programu između ostalog, pojavila i Zerinina fotografija.

Danas je prvi dan suđenja, te je ekipa portala Srbija Danas bila ispred Prvog osnovnog suda u Beogradu, gde se održava prvo ročište.

Zerina se pojavila u pratnji svog supruga Karlosa, koji ju je čekao u kolima dok je ona davala izjavu za medije:

– Prvi put tužim nekog, ovo je ipak ozbiljna situacija, danas je prvo suđenje gde se pita “Da li ste za pomirenje ili niste?”.Naravno da nisam za pomirenje, novac je dobrodošao, ali meni to nije prioritet, želim javno izvinjenje – rekla je Zerina pa dodala:

– Vređanje na nacionalnoj osnovi, takvih ružnih reči i na kraju nazivanje protitutkom, odnosno k**vom sa mojom slikom. Ja sam tad stvarno doživela šok, svi mi znamo ko je Jovana Jeremić, ali znaš, moraš malo da zakočiš – rekla je ona pa dodala da je njen suprug jako potrešen zbog cele situacije:

 On je jako potresen, jako je vezan moju porodicu, pogotovo za Sarah, koja ide u školu, ona već ima osam godina, malo je delikantna situacija, još uvek nije imala neprijatnih situacija, deca su surova, ne želim za godinu dve dana, da ona ima problem – rekla je Athena. 

Jovana Jeremić se danas nije pojavila na sudu, a mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa voditeljkom, ali se ona nije javljla na telefon.

Šta je sve rekla Zerina, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

Kristijan Golubović u emisiji “Između dve vatre” PRIPRETIO Dejanu? pa najavio POVRATAK u Zadrugu