TRANSFER DECENIJE: Dalila Dragojević dobija VAŽNU ULOGU u “Zadruzi 7” – potez Milice Mitrović sve potvrdio?!

 TRANSFER DECENIJE: Dalila Dragojević dobija VAŽNU ULOGU u “Zadruzi 7” – potez Milice Mitrović sve potvrdio?!

Foto: Srbija Danas

Priprema se prava ekskluziva za sam početak nove sezone?

Mlada pevačica u usponu Ruža Rupić koja krči put do zvezdanih visina, upriličila je promociju svoje nove pesme “Nije da nije” i tom prilikom okupila neka od zvučnih imena savremenog šou-biznisa, koja su bila i više nego raspoloženda da poziraju i razgovaraju sa okupljenim pripadnicima sedme sile.

Ekipa portala SrbijaDanas se susrela sa poznatima poput Dalile Dragojević, Adrijane i Save Džehverović koji su došli sa svojom bebicom, mnoštvom influensera, ali i Marijanom Zonjić koja je pred našim kamerama progovorila o svim aktuelnostima koje se vrzmaju po medijima zadnjih dana.

Marijana Zonjić
Foto: Srbija Danas

Plavokosa zadrugarka se osvrnula na samom početku na najgore ljubavne izbore koje su napravile Dalila Dragojević i ona.

– Dalilin najgori izbor je bio definitivno Car! Od toga nema ispod, jer znam kako se postavio prema njoj kada su bili zajedno van rijalitija. Znam kako se ophodio prema njoj, uopšte nije bio muškarac, što je pokaszao i u “Zadruzi”. Taj dečko mi se uopšte ne dopada. Čak nisam ni ispratila da je on sinoć ušao u njen TikTok lajv. O Dejanu Dragojeviću nemam nikakvo loše mišljenje. Bio je dobar prema njoj, ali nije bio tip muškarca za nju. On je isfeminiziran, osetljiv, a njoj treba muškarčina – bila je sikrena Marijana.

A na pitanje da li će, kako se spekuliše u medijima, Dalila kročiti ponovo na imanje u Šimanovcima i biti deo “Zadruge 7 – Elita”, kroz osmeh je govorila, pa potencijalno otkrila pravu bombu.

– Ja ću napolju da igram rijaliti, šalim se. Ona nije spremna za rijaliti, više je za neku drugu ulogu (aludirajući na voditeljsku ulogu) ali ukoliko bi ona ušla, ušle bismo zajedno – rekla je Zonjićeva za SrbijuDanas i zaintrigirala javnost da li će Dalila ponovo postati deo Pinkovog jata možda kao voditeljka, a u prilog ovome ide i činjenica da su se Dragojevićka i Milica Mitrović zapratile na Instagramu. Bilo kako bilo, vreme će najbolje pokazati.

Marijana Zonjić
Foto: Srbija Danas

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.