TRAGIČNE VESTI: Naš mladi muzičar preminuo u 22. godini: Izgubio bitku sa TEŠKIM OBLIKOM KANCERA

 TRAGIČNE VESTI: Naš mladi muzičar preminuo u 22. godini: Izgubio bitku sa TEŠKIM OBLIKOM KANCERA

Mladi di-džej koji nastupa u Beogradu i po regionu i druži se sa Gazda Pajom i brojnim drugim domaćim zvezdama, Đorđe Stojanović (22) poznatiji kao Džoker, izgubio je tešku bitnu sa najsurovijim oblikom kancera. On se pet godina borio sa rakom limfnih čvorova, ali je izgubio bitku u ranim jutanjim časovima.

– Đole je jutros izgubio bitku ujutru u 9 i 45 – glasila je objava na Instagramu preminulog muzičara.

Mnoge poznate ličnosti su apelovale da mu se uplate sredstva za lečenje, te su svi bili uz njega, ali je nažalost izgubio ovu borbu.

Tara Simov se oglasila na svom Instagramu i oprostila se od njega, a jedna je od prvih koja je apelovala da mu se uplate sredstva za lečenje:

– Počivaj u miru prijatelju moj dobri… Hvala ti za svaku lepu reč i zahvalnost na tome koliko sam mogla što sam pomogla. Veruj mi na boljem si mestu. Želim iskreno saučešće da izjavim porodici i bližnjima… Putuj u miru – napisala je Tara na svom Instagramu.

Pre pet godina, Đorđe je dobio dijagnozu – kancer limfnih čvorova (Hodgkinov limfom)

Đorđe Stojanović (21) poznatijem kao Džoker, di-džeju iz Beograda, je pre pet godina dijagnostifikovan kancer limfnih čvorova. Od tog trenutka kreće njegova životna borba. Dva puta je bio u četvrtom stepenu bolesti. 

Hodgkinov limfom je rak krvi koji se razvija u limfnim žlezdama i spada u najizlečivije kancere.

Kako je objavljeno na njegovom Instagram profilu, muzičar je jutros izgubio bitku za život.