TRAGEDIJA NEOPISIVIH RAZMERA! Preminuo omiljeni TikToker – Užasna bolest ga odnela u 18. godini!

 TRAGEDIJA NEOPISIVIH RAZMERA! Preminuo omiljeni TikToker – Užasna bolest ga odnela u 18. godini!

Foto: TikTok Printscreen/harrisongilks1

Mladi TikToker poreklom iz Kanade, Harison Džilks, nažalost je izgubio bitku sa kancerom i preminuo u 18. godini, prenosi Dejli Mejl. 

Harison je za vrlo kratko vreme stekao izuzetnu popularnost na ovoj društvenoj mreži, upravo zbog toga što su njegove objave bile posvećene borbi sa strašnom bolešću, a ono što je bilo karakteristično za zvezdu TikToka, jeste izrazito pozitivan i naduhnjujući stav iako se godinama nalazio u žestokoj borbi za život. 

Kako je saopštila njegova porodica, TikToker je preminuo u miru, 30. marta, a pored njega su sve vreme bili otac, majka i brat. 

Harison Džilks
Foto: TikTok Printscreen/harrisongilks1

Inače, popularnom TikTokeru je rak prvi put dijagnostikovan u novembru 2020. godine, nakon što su mu lekari pronašli veliki tumor u prostati i fleke na plućima.

Nakon višemesečne hemoterapije i zračenja, bio je u boljem stanju u februaru 2022, da bi mu se stanje ponovo pogoršalo u junu iste godine. Kako je tada podelio sa svojih skoro 400 hiljada pratilaca, lekari su mu saopštili da se rak vratio i da je ovoga puta neizlečiv… 

„Ovo nije normalna vrsta stvari koje objavljujem, ali sam danas saznao da imam rak“, rekao je on u videu koji je objavljenim 29. juna 2022. godine.

@harrisongilks1 #fuckcancer ♬ original sound – Harrison

Ipak, pokušao je da živi punim plućima do samog kraja – a njegov pozitivan stav brzo mu je doneo veliku popularnost i milionske preglede na objavama.

Neki od njegovih nedavnih videa prikazuju ga kako uživa na muzičkom festivalu, vozi se helikopterom, upoznaje omiljene sportske zvezde i kreće na putovanja u mesta širom sveta kao što su Njujork, Meksiko…

Ipak, 21. marta, nedelju dana pre smrti, Harison je sa svojim pratiocima podelio tragične zdravstvene novosti.

„Rak se proširio na moju jetru i jedno od mojih pluća je ispunjeno tečnošću“, rekao je u videu koji je snimio na bolničkom krevetu.

I tada, kada je bilo najteže, zadržao je osmeh na licu, pa njegova porodica i prijatelji sada navode da će ga pamtiti upravo po njemu.

@harrisongilks1 #fuckcancer ♬ original sound – Harrison