TRAGEDIJA I PRERANA SMRT: Preminuo sin poznate pevačice – beživotno telo pronašli u stanu, sada otkriveno od čega je bolovao

 TRAGEDIJA I PRERANA SMRT: Preminuo sin poznate pevačice – beživotno telo pronašli u stanu, sada otkriveno od čega je bolovao

Foto: Profimedia

Sin legendarne pevačice Tine Tarner, Roni Tarner, preminuo je u 62. godini u svom stanu u Los Anđelesu. Smrt pevača je prva potvrdila njegova supruga.

Roni je bio uspešan muzičar poput roditelja Tine i Ajka Tarnera i svirao je u bendu “Manufactured Funk”. U biografskom filmu majke Tine “Šta ljubav ima s tim”, imao je malu ulogu.

Kako se sada navodi iz kancelarije patologa okruga Los Anđeles, Roni je umro zbog “komplikacije karcinoma debelog creva”.

Druga značajna stanja koja su doprinela navedena u izveštaju uključuju “arterosklerotsku kardiovaskularnu bolest”. Ronijeva smrt u 62. godini je proglašena prirodnom. 

Nakon majke Tine, oglasila se i Ronijeva supruga, franscuska pevačica Afida. Ona je potvrdila na svom Instagram nalogu da je rak u pitanju, a sudeći po njenim objava, ona prolazi kroz veoma bolan period.

– Roni se razboleo za samo 3 nedelje, j*beni rak – napisala je između supruga sa kojom je bio 17 godina u braku.

Podelila je i fotografiju Ronija i njegovog starijeg brata Krega, koji je izvršio samoubistvo 2018. godine.

– Roni Tarner i Kreg Tarner su opet zajedno, koja tragedija – glasi srceparajuća poruka.