TRAGALI ZA PRESTUPNIKOM, A NAŠLI UBICU: Policija ih zatekla kako se zajedno kriju u ormanu

 TRAGALI ZA PRESTUPNIKOM, A NAŠLI UBICU: Policija ih zatekla kako se zajedno kriju u ormanu

Foto: Profimedia

Vlasti okruga Hajlends na Floridi ubile su odbeglog seksualnog prestupnika koji je potegao oružje na njih tokom drame u kući u Sibringu.

Zbog optužbe za ubistvo drugog stepena takođe je uhapšena žena koja se skrivala u ormanu, piše “Foks 13”. Iz okružne šerifove kancelarije saopšteno je da su zamenici pokušali da kontaktiraju 63-godišnjeg Bredlija Begensa kad su došli na adresu kuće u području jezera Spring.

Begens ima više naloga za hapšenje koji datiraju od oktobra 2022. i odbegli je seksualni prestupnik, rekli su istražitelji. Zamenici šerifa videli su ga u kući i pozvali pojačanje. Kad su dobili nalog za pretres pokušali su da kontaktiraju sa ukućanima, ali su na kraju provalili unutra i naišli na zaključana vrata spavaće sobe.

Vlasti su rekle da su više puta pokušale da privole Begensa da se mirno preda, ali su na kraju upali u spavaću sobu i našli ga skrivenog u ormanu. Odbio je da se preda i pokaže ruke pa je policija pustila psa. Tad je Begens podigao pištolj i zamenici šerifa su ispalili nekoliko metaka. Uprkos pokušaju da ga reanimiraju, umro je u kući.

U ormanu je takođe pronađena 60-godišnja Dorin Tarner, koja nije povređena u pucnjavi, ali je uhapšena zbog drugostepenog ubistva i opiranja hapšenju.

Zamenici šerifa i pas nisu povređeni u pucnjavi, ali su svi koji su učestvovali u raciji dobili plaćeno odsustvo s posla.