TOŠIĆ ODVEO ĆERKE IZ SRBIJE: Evo na šta se odlučio suprug Jelene Karleuše u trenutku dok ona sprema album

 TOŠIĆ ODVEO ĆERKE IZ SRBIJE: Evo na šta se odlučio suprug Jelene Karleuše u trenutku dok ona sprema album

Odnos bračnog para Duška Tošića i Jelene Karleuše mnoge interesuje i intrigira, ali iako se ne zna stanje stvari među njima, poznato je da oboje obožavaju svoje ćerke Atinu i Niku i trude se da im pruže sve što žele.

Tako je sada, dok se Jelena priprema za plasiranje novog muzičkog projekta, Duško je odveo naslednice na letovanje u Grčku.

Karli i ćekre

Kako se navodi, bivši fudbaler uživa sa Atinom i Nikom u jednom od najskupljih hotela u Grčkoj, gde noćenje, za ovaj period godine, košta 5.000 evra.

Tošić je maksimalno posvećen naslednicama, pa se ni u jednom momentu ne odvaja od njih, a kada se preko dana nauživaju na plaži i u bazenu, odlaze i obilaze grad.

Karleuša porodica

– Videli smo Duška sa ćerkama i toliko je pažljiv prema njima da smo se iznenadili. Naravno da će svaki roditelj biti pažljiv prema deci, ali on se ne odvaja od njih! Devojčice su preslatke, toliko su fine i pristojne. Lepo govore i engleski, pa vrlo ljubazno i pristojno komuniciraju sa osobljem. Vidi se da su i te kako vaspitane – kaže izvor Telegrafa.

Za sedam noćenja u ovom luksuzu je u avgustu potrebno iskeširati oko 3 miliona i 700.000 dinara, odnosno oko 31.600 evra. S obzirom na to da će Atina i Nika sa tatom ostati duže, i cifra će biti daleko veća.