“TO SU NJENE BOLESNE TEORIJE ZAVERE!” Nikad BRUTALNIJI SUKOB Matore i Aleks – URLALE IZ PETNIH ŽILA

 “TO SU NJENE BOLESNE TEORIJE ZAVERE!” Nikad BRUTALNIJI SUKOB Matore i Aleks – URLALE IZ PETNIH ŽILA

Tokom “Igre istine”, nakon nominacija, Filip Car postavio je pitanje Jovani Tomić Matoroj.

– Zašto ste ti i MC Aleks ušle danas u konflikt? – pitao je Car.

– Ne želim više da ćutim… Videla sam koliki je bes u njoj i ljutnja, iako je sve ovo ona meni napravila. Nakon svega mislim da ne treba da se hejtujemo, mislim da je u redu da imamo korektan odnos, ali ona je ta koja želi da sve to ide u tom smeru. Provocira me, izgleda da mi je našla žicu i to vešto koristi… Ne zanima me više ništa, rekla sam sve što sam imala. Na kraju krajeva, ko me je*e, sama sebi kopam jamu – govorila je Matora.

– Pereš se od sjajnog odnosa – ironično je rekao Filip.

– Koliko god da sam besna i ljuta, ja nekako nemam potrebu da je vređam, čak je i pohvalim, kažem da je lepa kad mislim da jeste… Porazgovaraću sa Rešićkom, oko njihovog odnosa, ono što se malo pre spominjalo – nastavila je.

– Nije istina, ona se meni nikada nije poveravala… Obe znate da je najbolje da se ne svađate ili da se ne vidite nikad u životu. Ja nikada od tebe ništa nisam krila… – dodala je Sandra.

– Pogrešno si razumela, nemam za ovo snage – dodala je Tomićeva

– Mene zanima da li bi sada da možeš da vratiš vreme ušla kod Anđela u kupatilo? – dobacio je Dejan Aleks.
Ja nemam veze sa Sandrom i njihovom vezom i tada sam rekla da to nisam radila iz tog razloga, to su njene bolesne teorije zavere – vikala je MC Aleks.

– Evo, opet isto radi! Niti sam joj se obvratila niti sam joj rekla bilo šta loše, ona opet mene napada i pravi budalom – rekla je Matora.

– Zato što mi te je više pun ku*ac! Lupetaš gluposti, praviš od mene kretena, ne mogu više da te slušam – viknula je Bajićeva.

– Ne želim više da se natežem ovde sa ljudima, a najmanje sa Mićom… Nikada nisam spominjala da nije želela da mi da hranu ili da sam ostala gladna. Sinoć sam bila mamurna i prijalo mi se nešto, a setila sam se da mi i od prethodne večeri kulja u stomaku jer smo se svađale… Zato sam rekla da ne očekujem da mi Aleks ne ponudi nešto ako zna da mi se jede… Koliko god da smo se svađale, da ona priđe meni i da mi preti, da ponovo bude na ivici da me udari… Da li je to normalno posle svega što smo prošle? Možemo da se svađamo i prepiremo ali ne smatram da treba da me vređa – nastavila je Matora.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Milan pred finale “Zadruge 5” otkrio sramne detalje koje je produkcija skrivala