“TO MOŽE SVIMA DA SE DESI!” Džehvi iskreno o PRIVATNOM SNIMKU, OVO je pevačicu najdublje ZABOLELO!

 “TO MOŽE SVIMA DA SE DESI!” Džehvi iskreno o PRIVATNOM SNIMKU, OVO je pevačicu najdublje ZABOLELO!

Naša pevačica, Teodora Džehverović, koja se poslednjih meseci našla u epicentru p*rno-skandala kada je u javnost procurio audio-zapis u kojem se čuje njen glas i stenjanje tokom žestoke akcije, dala svoj sud o tome.

Kako je istakla gostujući u emisiji “Amidži šou”, prošla je kroz pravi pakao, ali ju je duboko zabolelo to što je izostala podrška nežnijeg pola, te što su je svi osudili, ne čuvši njenu stranu priče. U medijima je objavljeno i da pevačicu navodno ucenjuju i intimnim video-klipom.

Ognjen-Amidžić
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

– Čiji je glas na eksplicitnom snimku koji se pojavljuje na netu, a vezuje se za tebe – upitao ju je Ognjen Amidžić, a ona je pokušala da izvrda.

– Neću dati odgovor na to pitanje – počela je svoje izlaganje Džehverovićeva.

– Postoje dve istine, odnosno dva moguća scenarija. Prvi je da mi je sve ovo neko namestio i da je na snimku neko drugi, a drugi je da sam to ja i da je neko hteo da mi napakosti – rekla je Teodora, pa nastavila:

– Svi su se uhvatili za to drugo. Šta god da je istina, katastrofa je. To može da se desi bilo kome, ispalo je ovako kako je ispalo. Ja nisam potvrdila ništa – objasnila je pevačica, pa dodala šta joj je u celoj ovoj nimalo prijatnoj situaciji najviše zasmetalo.

teodora-dzehverovic
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

– Ne mogu da verujem da nisam dobila podršku žena. Nisu me razumele, nisu se stavile na moje mesto – tužno je zaključila ona.

Za kraj, iako nije želela da prizna, indirektno je potvrdila da je na audio-snimku ipak njen glas.

– Zahvalila bih se osobi koja mi je sve ovo uradila, shvatila sam sad koliko sam zapravo jaka. Ovo je krivično delo, potpuno sam se sklonila sa strane, osoba koja je objavila to može da ide u zatvor – poentirala je ona.