“TO MI SLEDEĆI PUT U USTIMA URADI” Anđelina GADOST užasnula sve gledaoce – Probila je dno podruma!

 “TO MI SLEDEĆI PUT U USTIMA URADI” Anđelina GADOST užasnula sve gledaoce – Probila je dno podruma!

Turbulentni odnos Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića iz dana u dan privlači pažnju javnosti.

Ona je, pored svakodnevnih poniženja, sada učinila nešto što je mnoge šokiralo, pa se komentari uveliko nižu na sve strane.

Stranica koja kao glavnu temu ima jedan od najpopularnijih rijalitija svih vremena objavila je video koji je, po mišljenju mnogih koji su snimak i komentarisasli, vrhunac ogavnosti koje je ova zadrugarka počinila.

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Nije ti dobro – rekao je Zvezdan.

– Ali meni nikad nije dobro kad tebe vidim – odgovorila je ona.

– Hajde, hajde… Preteruješ majke mi – rekao je Zvezdan i sočno groknuo.

– To mi sledeći put u ustima uradi, da bih mogla da pomirišem – glasio je neverovatan odgovor zadrugarke, nakon čega je srećna i u skokovima otišla odatle.

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić
Foto: Instagram printscreen/opasna_ujedam_official

– “Nju treba angažovati za one “Dubai porta pooty” zabave. Ova ne bi naplaćivala, ova bi radila iz zadovoljstva”, “Ja stvarno više nemam reči za ovu bolesnicu”, “Devojka je najveće dno, koje je ikada viđeno! U svetu! Hodajući blam! Jeziva je! Jeziva”, “Veću psihopatu od ove ne videh… Kroz ekran imam osećaj da smrde i da su oboje prljavi”, “Ova je bolesna. Nemam reči stvarno. Fuj. Probila dno podruma” – samo su neko id niza komentara.

Svi znamo da su prostitucija, homoseksualnost, preljuba i slično zvanično zabranjeni u muslimanskom delu sveta, u Dubajiu pogotovo, ali činjenice govore drugačije: Dubai je odavno postao glavni grad prostitucije na Srednjem Istoku. U Dubaiju se mogu pronaći prostitutke doslovno svih nacija, rasa. Oba pola se bave najstarijim zanatom, a često možemo čuti i o raznim fetišima i perverzijama koje vole bogati šeici, ali i turisti koji dolaze sa raznih strana u potrazi za luksuzom, ali često i iživljavanjem.Termin “DUBAI PORTA POTTY” označava skupu eskort pratnju koja odlazi na jahte bogatih šeika, kao i bogatih turista, za cifru od preko 30.000 dolara kako bi oni mogli da se nad njima iživljavaju. “Zlatni tuš” i “crni kavijar”, kako zovu ove dve perverzne radnje, skupo su plaćeni, a bogataši uživaju da baš tako troše svoj novac.

Detaljnije KLIKOM NA OVAJ LINK.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.