“TO JE ZVEZDANOV NOVAC, A NE ANIN!” Moka raskrinkao Ćurčićevu – potrošila pare namenjene za Slavnićevu majku?! (VIDEO)

 “TO JE ZVEZDANOV NOVAC, A NE ANIN!” Moka raskrinkao Ćurčićevu – potrošila pare namenjene za Slavnićevu majku?! (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Moka Slavnić već gotovo 30 godina nije video svoju bivšu ženu Slavicu, sa kojom ima sina Zvezdana koji je trenutno učesnik “Zadruge 6”.

Nakon mnogo godina odlučio je, baš za Vaskrs, da u pratnji svoje emotivne partnerke Tamare Nikezić poseti bivšu ženu, te svi zajedno proslave praznik.

Kako kaže, sve to radi za sreću svog sina Zvezdana jer zna da će mu puno značiti kada čuje ovu lepu vest o svojim roditeljima

Moka i Tamara otkrili su da je susret prošao odlično, da su se Zoran i Slavica izljubili i ispričali. Tamara i Moka doneli su Slavici i brojne poklone.

Zoran Moka Slavnić, Tamara Nikezić
Foto: Youtube Printscreen/HYPETV

Moka je iskoristio ovu priliku da još jednom oplete po bivšoj snaji, Ani Ćurčić. Izjavio je da je novac namenjen za dom za stare u kome boravi Slavica nisu njene već Zvezdanove. Nagovestio je da nije platila dom, te je Slavica zamalo završila na ulici.

– To što Slavica ima da kaže zavisi od ponašanja Zvezdanove bivše devojke u “Zadruzi”. Zato u medijima prave od Zvezdanove majke prave nešto što nije, a to i Ana pokušava u “Zadruzi”. Ana je oklevetala, u krivom je. To da je tretirala kao majku je posebna laž. A gađanje tanjirima, gađanje telefonom… To je već publikovano a ovo novo što smo saznali, Tamara je skoro zaplakala… – rekao je Moka.

Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ja sam čak hteo da opravdam Anu, što mi nije dala Tamara. Kad je ušla unutra, gde da je ostavi, gde da ide Slavica? Iz tehničkih stvari (je trebalo da Slavica napusti dom), što nije plaćeno. Novac postoji. To je Zvezdanov novac, nije Anin. Pa pitao je lepo u “Zadruzi”: “Šta si uradila”, pa u domu je… 

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Luna Đogani ekskluzivno otkrila sve detalje nove trudnoće!