“TO JE TAJ PONOS CRNE GORE, FUUJ!” Anđela pokušala da sakrije OVO, gledaoci potpuno ZGAĐENI jer se SVE videlo!

 “TO JE TAJ PONOS CRNE GORE, FUUJ!” Anđela pokušala da sakrije OVO, gledaoci potpuno ZGAĐENI jer se SVE videlo!

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić juče su proveli poslednji dan u hotelu, a jedna scena je izazvala posebnu pažnju i lavinu komentara, posebno negativnih. 

U trenutku kada su legli u krevet, Anđela je morala da namesti donji veš pa je zamolila Zvezdana da podigne pokrivač i pridrži ga, kako kamere ne bi snimile njeno nago telo i intimne delove, da bi potom ustala da zatvori vrata od kupatila i polu gola prošetala prostorijom kao na modnoj pisti, ne obazirući se na kamere. 

Slavnić je takođe odmah ispod pokrivača skinuo svoj donji veš, a ovi njihovi potezi su naišli na brojne osude gledalaca. 

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić
Foto: Instagram printscreen/samo_realno6

” To je taj ponos Crne Gore! Fuj, pokriva se da namesti gaće, a onda šeta golog d*peta i seda na njega, znajući da se sve vidi!”, “Dakle ovo dvoje postaju toliko odvratni da svaki klip njihov izaziva gađenje, mučninu i povraćanje”, “Niko nije transparentnije pokazivao svoju intimu od ovo dvoje odrona ako se može i reci intima za životinjski nagon”, “Odvratni su, fuj!”, samo su neki od komentara, a na društvenim mrežama se šire još suroviji… 

Izgleda da je Đuričićeva definitivno izgubila sve simpatije gledalaca, pa se svaki njen pokret strogo prati. 

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Snimak možete pogledati OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.