TINEJDŽERSKU ŽURKU RASTERALA POLICIJA nakon užasa koji je pronađen u spavaćoj sobi: Sredonjoškolac (17) UHAPŠEN, pronađene JEZIVE PORUKE U TELEFONU!

 TINEJDŽERSKU ŽURKU RASTERALA POLICIJA nakon užasa koji je pronađen u spavaćoj sobi: Sredonjoškolac (17) UHAPŠEN, pronađene JEZIVE PORUKE U TELEFONU!

Užas

Tog 16. jula, nešto posle podne Hedli je na Fejsbuku napisao status koji je glasio: “Žurka u mojoj gajbi večeras… možda”, ipak, postojao je samo jedan problem. Tajlerovi roditelji bili su kod kuće, besni i zabrinuti zbog toga što njihov sin pije i konzumira drogu, pa nisu hteli da mu dozvole da se zabava i održi, piše “Allthatsinteresting”.

Neki njegovi prijatelji bili su nepoverljivi na pomen njegovog plana, pa mu slali poruke i pitali: “Šta ćeš ako ti roditelji dođu ranije kući?”. “Neće, veruj mi”, odgovarao je Hedli, a prava istina je da su tela njegovih roditelja tek počela da se hlade kada je objavio počeo da poziva goste.

Blejk i Meri-Džo Hedli godinama su brinuli za svog sina, vodili su ga kod psihijatra i na program odvikavanja od zloupotreba supstanci, ali ništa nije urodilo plodom. Tajler se jedne noći dovezao kući pijan i nakon što mu je majka oduzela telefon i automobil po kazni, tinejdžer se odmah požalio svom prijatelju Majklu Mendelu da želi “da ubije svoju mamu”.

Ipak, tog 16. jula Tajler je imao plan – uzeo je telefone svojih roditelja kako ne bi mogli da pozovu pomoć, zatim uzeo malo ekstazija oko 17 sati i pronašao čekić u radionici. Dok je Meri-Džo sedela za kompjuterom snažno ju je udario u potiljak nekoliko puta, a kada je majka počela da vrišti, u sobu je uleteo i otac pitajući sina zašto to radi. “Zašto da ne?!”, hladno je odgovorio tinejdžer i nasmrt pretukao svog oca. Kada je bio siguran da su oboje mrtvi, odvukao je njihova tela u spavaću sobu, očistio mesto zločina i počeo da priprema žurku.

Do ponoći, više od 60 ljudi se pojavilo u njegovoj kući i niko od pristutnih nije imao pojma da su tela Tajlerovih roditelja u drugoj sobi. Srednjoškolci su se zabavljali, pili, pušili cigarete, dok je Hedli pomno pratio da niko od njih ne zakorači u roditeljsku sobu. U jednom trenutku, povukao je drugara Majkla na stranu i sve priznao.

– Majk, ubio sam svoje roditelje.  – Ne, nisi Tajlere. Ućuti! Šta to pričaš?! “Pogledaj prilaz, automobil je tamo. Moji roditelji nisu u Orlandu. Ubio sam ih”, rekao je Tajler i odveo svog druga u sobu u kojoj je sakrio tela.

Foto: Port St. Lucie Police Department

– Pogledao sam dole i video nogu njegovog oca – svedočio je kasnije Majkl, ispričavši da nije odmah napustio žurku, već da se prvo fotografisao sa svojim prijateljem, misleći da ga više nikada neće videti, a onda otišao u policiju.

Majkl Mendel je 17. jula 2011. u 4 sata ujutru anonimno javio policiji da je Tajler Hedli čekićem ubio svoje roditelje i policija je odmah otišla na adresu. Žurka je još trajala, a tinejdžer je tvrdio da su njegovi roditelji van grada.

– Delovao je nervozno, izbezumljeno i bio je veoma pričljiv dok je razgovarao sa policajcima – navodi se u izveštaju o hapšenju.

Policija je svuda po kući pronašla flaše piva, cigarete po podu i razbacan nameštaj u celoj kući, a na zidovima su bili osušeni tragovi krvi. Posle nasilnog upada u spavaću sobu, trpezarijske stolice i stočić za kafu bili su nabacani na krevet, a ispod njega tela Blejka i Meri-Džo Hedli.

oto: Port St. Lucie Police Department

Tajler je uhapšen zbog ubistva i tri godine kasnije je osuđen na doživotni zatvor.

Da se policija nije pojavila, postoji mogućnost da bi Hedli sebi oduzeo život, sumnjaju istražni organi, budući da su pronašli veliku količinu tableta u njegovoj sobi.

Tajler se, sa druge strane osećao dobro. U 4 i 40 ujutru, baš dok je policija bila na putu do njegove kuće, na svoj Fejsbuk profil “okačio” je novi status: “Ponovo pravimo žurku kod mene”.