TINEJDŽER UBIO RODITELJE, BRATE I SESTRU! Stravična porodična tragedija – policija morala da pošalje PREGOVARAČA da ga nagovori da se preda

 TINEJDŽER UBIO RODITELJE, BRATE I SESTRU! Stravična porodična tragedija – policija morala da pošalje PREGOVARAČA da ga nagovori da se preda

Foto: Shutterstock

Tinejdžer je ubio roditelje i brata i sestru jer je mislio da su kanibali koji žele da ga pojedu.

Cezar Olalde (18) iz Teksasa optužen je za likvidaciju svojih roditelja, sestre i brata (5), koje je brutalno ubio jer je mislio da su kanibali i da planiraju da ga pojedu.

On je, kako se sumnja, iz vatrenog oružja upucao članove svoje porodice, a zatim odvukao njihova tela u kupatilo u njihovoj kući u Nešu u Teksasu, javlja “Daily Mail”.

Nakon što se zabarikadirao na imanju, policajci su morali da pošalju pregovarača da ga nagovori da se preda.

Zločin je prijavio Džozef Flider, kolega ubijene sestre Lisbet, koji je svratio do njihove kuće, kako bi proverio da li je sa njom sve u redu, jer se nije pojavila na poslu.

Flider je rekao policiji da kada su on i njegova supruga otišli ​​u dom porodice Olalde, niko nije otvarao vrata, te da je na lice mesta stigao još jedan član ove porodice, Dijana, Cezarova starija sestra.

Potom su odlučili da nasilno uđu u kuću, kako bi proverili da li je sve u redu. Tada su zatekli razjarenog Cezara koji je mahao vatrenim oružjem. Nakon što je izveo svoju ženu iz kuće, Flider tvrdi da je Cezar govorio da je “ubio svoju porodicu jer su bili kanibali i planirali su da ga pojedu”. Filder koji je praktično postao svedok naveo je da je Cezar nekoliko puta uperio vatreno oružje u njega, a onda i nož.

Džozef Flider je uspeo da pobegne pre nego što je Olalde priveden nakon što su policajci stigli na lice mesta i opkolili kuću.

Vlasti su saopštile da su svaku od žrtava pronašle u kupatilu i svaka je bila upucana.

Istražitelji su rekli da je izgledalo kao da su žrtve upucane u drugim prostorijama kuće, a onda odvučene u kupatilo. Policija je opisala da je svuda bilo tragova od “prskanja krvi i više čaura na podu”.