TINEJDŽER NASUMIČNO PUCAO NA PROLAZNIKE Ubio troje ljudi, oglasili se iz policije: Otvorio vatru iz najmanje tri oružja

 TINEJDŽER NASUMIČNO PUCAO NA PROLAZNIKE Ubio troje ljudi, oglasili se iz policije: Otvorio vatru iz najmanje tri oružja

Naoružani tinejdžer (18) u gradu Farmingtonu u Novom Meksiku nasumično je pucao na prolaznike i ubio troje ljudi pre nego što ga je policija ubila ispred crkve, potvrdile su vlasti. U incidentu je ranjeno i šestoro osoba, među njima dva policajca.

Portparolka policije Farmingtona, Šaniz Gonzales, rekla je za Rojters da je 18-godišnjak nasumice pucao na prolaznike i da za sada nije poznat motiv napada. Policija dodaje kako je otvorio vatru iz najmanje tri oružja, s time da je jedno od njih bila puška AR-15. 

“Osumnjičeni je ubijen na licu mesta” 

Na društvenim mrežama se pojavio snimak napada na kom se vidi kako čovek odeven u crno prolazi ispred crkve “First Church of Christ Scientist” i nosi predmet koji liči na pištolj, nakon čega ga ubija policija. Policija je potvrdila autentičnost snimka. Za sada nisu objavljeni detalji o žrtvama. 

– Osumnjičeni je ubijen na licu mesta. Ustreljena su dva policajca, jedan iz policije Farmingtona i jedan iz državne policije Novog Meksika, a obojica su trenutno u Regionalnom medicinskom centru San Huan na lečenju zbog povreda i u stabilnom su stanju – navela je policijska uprava Farmingtona u izjavi. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *