TIK PRED ULAZAK U KARANTIN: Zvezdanova žena Ana se oglasila POSLEDNJI put pre Zadruge – Poruka da se naježiš!

 TIK PRED ULAZAK U KARANTIN: Zvezdanova žena Ana se oglasila POSLEDNJI put pre Zadruge – Poruka da se naježiš!

Foto: TV Pink printscreen

Kako je danas lično vlasnik televizije Pink saopštio, bivša vanbračna partnerka Zvezdana Slavnića, Ana, za ovaj vikend će se useliti u Belu kuću i postati ravnopravni takmičar šeste sezone “Zadruge”. 

O ponudi koju je dobila se već spekuliše, a cifra od 60.000 evra se najviše spominje. Ipak, Ana nije želela da govori o sumi koju je dogovorila sa produkcijom, a kako je istakla, najbitnije joj je da istina izađe na videlo. 

Budući da će se Ana za koji dan useliti u Belu kuću i tamo najverovatnije ostati do samog kraja, odnosno do jula meseca kako mnogi prognoziraju, spekuliše se da će Slavnićeva bivša poslednje dane pred ulazak u rijaliti provesti u karantinu. 

Ana Slavnić
Foto: TV Pink printscreen

Ona se sinoć oglasila na svom Instagramu i uputila izuzetno snažnu poruku, koju su mnogi shvatili kao nešto čime će se voditi tokom učešća u “Zadruzi”. 

Ana Slavnić
Foto: Instagram printscreen/ana_76___


– Istini nije potrebno mnoštvo ljudi da bi egzistirala ili pobedila. Istina će pobedti, pa makar je niko ne podržavao. Laž je ta koja gubi, pa makar je ceo svet podržavao – poručila je Ana. 

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku. 

Pročitaj još