TIJANA AJFON OSTALA BEZ VOZAČKE DOZVOLE: Nakon što joj je IZGOREO AUTOMOBIL, naišla na nove probleme

 TIJANA AJFON OSTALA BEZ VOZAČKE DOZVOLE: Nakon što joj je IZGOREO AUTOMOBIL, naišla na nove probleme

Foto: ATA images

Kontroverznoj starleti i bivšoj učesnici rijaliti programa “Parovi”, Tijani Maksimović, poznatoj kao Tijana Ajfon, zapaljen je automobil 10. jula u ranim jutarnjim časovima, u Beogradu.

Kako su mediji pisali, incident se dogodio negde oko 4 sata na Zvezdari, nedaleko od jednog tržnog centra.

Tom prilikom nepoznata osoba je navodno u Tijanin automobil ubacila flašu sa zapaljivom tečnošću, a vozilo je nakon nekoliko minuta bilo u plamenu i šteta je bila velika.

Starleta se tri dana nakon incidenta oglasila, te se najpre zahvalila svima koji su bili uz nju.

– Želim da se zahvalim svim ljudima, porodici, pratiocima koji su bili uz mene od nedelje kada se ono s*nje desilo. Hvala vam do neba svima na brizi. Hvala vam što ste me zvali i što ste brinuli, uopšte nije bila naivna situacija – istakla je ona, pa dodala:

– Meni je bio pakao u mozgu, bila sam bespomoćna i dva dana nisam mogla da spavam jer mi je samo ta slika bila pred očima jer sam ja sišla i ugledala svoj auto kako gori. Sada sam posle tri-četiri dana konačno psihički malo lakše. Pomogli su mi prijatelji. Dobro sam i hvala vam do neba što ste bili uz mene, što ste me tešili i što ste mi pružili psihičku podršku. Dobro sam, da ne brinete – rekla je tada Tijana, a sada se oglasila sa novim problemom koji je zadesio.

Foto: Srbija Danas

Naime, Tijana je morala ponovo da polaže za vozačku dozvolu, jer joj je prethodna istekla.

 Verovatno će se sad mnogi šokirati otkud ja u autoškoli. E, dragi moji, ja sam imala šansu da polažem van Srbije pre 13 godina, ali ta dozvola mi je istekla i morala sam da polažem u matičnoj zemlji. Osobe koje su vozači godinama mnogo im je teže nego početnicima, ali mi je bilo prezabavno – podelila je svoje iskustvo ona.

Podsetimo, u jutru kada je zapaljen automobil, komšije je probudio vrisak Tijane Ajfon, koja je u panici dozivala pomoć.

Jedan od komšija je navodno potrčao da ugasi vatru, a ubrzo su na lice mesta stigli i vatrogasci koji su lokalizovali požar, a nakon toga je i policija obavila uviđaj, piše “Telegraf”.