TEŽAK UDARAC ZA ORLOVE: Mitrović i Vlahović propuštaju meč sa Brazilom na Mundijalu

 TEŽAK UDARAC ZA ORLOVE: Mitrović i Vlahović propuštaju meč sa Brazilom na Mundijalu

MN Press

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, neće moći da računa na dva najbolja napadača Orlova, Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića na prvoj utakmici Mundijala, koja se igra 24. novembra protiv Brazila.

Prema pisanju Politike, kako prenosi sajt Kurir, tandem iz navale neće biti spreman za premijeru u Kataru. Napadač Fulama još uvek nosi štake, a kako navode, gotovo je izvesno da će Mitrvić propustiti meč protiv Brazila, jer je zadobio ozbiljnu povredu protiv Švedske u Ligi nacija. Iako se činilo da povreda nije ozbiljna, posle detaljnih lekarskih pregleda ustanovljeno je da je napadač Fulama polomio dve kosti na stopalu koje su mu pravile ozbiljan problem.

Mitrović je trenutno u Beogradu gde lekarski tim čini sve kako bi se napadač što pre stavio na raspolaganje Piksiju. Veruje se da će za mečeve sa Kamrunom (2. novembra) i Švajcarskom (2. decembra) biti spreman.

Takođe, zabrinjavajuća je činjenica da je i drugi napadač Srbije Dušan Vlahović već neko vreme van terena. I njegova povreda je ozbiljne prirode, traži mirovanje od najmanje mesec dana. Kako stvari stoje i on bi mogao da propusti duel sa Brazilom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *