TERZIĆ UDARIO NA ARBITRE I PARTIZAN: Penal u derbiju je SRAMAN! Imali bismo 20 bodova da nije bilo pomoći sudija

 TERZIĆ UDARIO NA ARBITRE I PARTIZAN: Penal u derbiju je SRAMAN! Imali bismo 20 bodova da nije bilo pomoći sudija

Foto. MNPress

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić istakao je da Partizan ne sme da se potceni u šampionskoj trci i da bodovni suficit od plus deset nije nedostižan. 

– Ovo je najvažnija sezona za Crvenu zvezdu u istoriji, prvo mesto donosi direktan plasman u Ligu šampiona. Daleko od toga da je šampionska trka gotova. Partizan je u Evropi pokazao da ima dobru ekipu i trenera, pozivam na opreznost sve u klubu. Najopasniji je rival koji je otpisan, svesni smo šta nam nedostaje, a to je sveža krv mlađih igrača

– O Partizanu uvek govorim sa poštovanjem. Pokazali smo da smo mnogo bolji. Da nisu imali pomoć sudija imali bismo 20 bodova više. Penal u derbiju je sraman, video ga je samo onaj naučnik iz VAR sobe. Zaslužuju respekt, pokazali su u Evropi da imaju kvalitet. Srećom, bili smo fokusirani i nismo imali kikseve, ne smemo da ih potcenimo – istakao je Terzić, a potom govorio o grupi u kojoj su se crveno-beli našli u Ligi Evrope. 

– Crvena zvezda ne sme da izgleda kao u Trabzonu i Monaku, ne smemo tako da izgledamo ni kada igramo protiv Reala. Svesni smo gde smo pogrešili i da se naivno ušlo u te utakmice. Monako je najjača ekipa u našoj grupi, a mi smo ušli spuštenog garda – zaključio je generalni direktor kluba sa Marakane. 

Pročitaj još