Teodora se IZLANULA o Zvezdanu – Otkrila nešto što nikako NIJE SMELA: “Zapretio joj je…”

 Teodora se IZLANULA o Zvezdanu – Otkrila nešto što nikako NIJE SMELA: “Zapretio joj je…”

Teodora Radojičić izlanula se u “Eliti” kako je dan i noć provodila sa Zvezdanom Slavnićem i kako joj je donosio lekove kada je bila bolesna. 

Kada je shvatila da kamere snimaju, ona se ućutala i Milici Veličković, sa kojom je u tom momentu razgovarala, nije htela dalje da priča o njihovom odnosu.

– Zamisli, uđe na primer, Zvezdan Slavnić, a ti nas viđala… Donosio mi lekove na gajbu, svaki dan i noć blejali zajedno – rekla je Teodora, pa se ugrizla za jezik, međutim, kako tvrdi izvor blizak učesnici rijalitija, Slavnić je nju ucenio da će svašta reći ako ona bude pričala o njihovom odnosu.

Zvezdan Slavnić

– Zvezdan ne želi više da se njegovo ime provlači kroz rijaliti. Istina je da su Teodora i on imali neku posebnu relaciju, ne bih detaljisala, ali on je nju zamolio da o tome ne priča pred kamerama. Dosta mu je svih tih priča. Ako ga pozovu u “Zadrugu”, tačnije ako mu ponude neke ozbiljne pare, verujem da to što je bilo među njima on neće kriti, ali ovako nema potrebe da se o tome priča. Pošto je Zvezdan i te kako svestan da je Teodora blesava i da ne zna da zaćuti kada treba, zapretio joj je, tačnije ucenio je. Rekao je da će svašta ispričati ako samo zucne nešto o njihovoj vezi. Zato se ona ućutala – priča izvor, piše Svet.

Teodora Balzak

– Zvezdan i ja se poznajemo godinama. Imamo zajedničke prijatelje, iz kraja u kojem ja živim… Budući da sam ja bila u zatvoru, a on u rijalitiju, nismo se dugo videli, ali poslednjih meseci otkad sam na slobodi, provodimo više vremema zajedno. Meni ne trebaju španske serije, posebno nakon svega što sam preživela – rekla je učesnica “Elite” jednom prilikom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.