TELO DEČAKA ISPLIVALO U HRVATSKOJ Sumnja se da je to jedan od mališana nestalih u Apatinu

 TELO DEČAKA ISPLIVALO U HRVATSKOJ Sumnja se da je to jedan od mališana nestalih u Apatinu

Telo dečaka pronađeno je pre dva dana u Dunavu kod Dalja u Hrvatskoj, ali porodici do sada još uvek nije potvrđeno da se radi o jednom od dvojice dečaka koji su pre 11 dana nestali u Apatinu.

– Obavešteni smo o tome, ali još uvek ne znamo da li je reč o našem detetu i ne znam na osnovu čega je ova vest objavljena. Procedura ide svojim putem, svesni smo da moramo biti strpljivi i jaki i da ćemo uskoro da saznamo da li je u pitanju naše dete ili ne. Do tada, mi i dalje pretražujemo reku čamcem, proveravamo sve što nam se učini sumnjivim, a sutra ćemo organizovati i široku akciju pretrage obale sa kopna – navodi Zoran, blizak prijatelj i komšija porodice malog dečaka.

On poziva sve koji mogu i žele da im se pridruže u potrazi.

– Molimo pecaroše i sve koji imaju čamce da isplove i pomognu nam u potrazi. Takođe pozivamo i lovce i građane da dođu i da zajedno pretražimo obalu i sve one delove šume koji su do nedavno bili pod vodom. Za ovih nedelju i nešto dana Dunav je opao oko dva metra i ne može se mnogim delovima prići čamcem, već isključivo peške – apeluje sagovornik i moli da se ne plaši.

Podsetimo, dečacima  se svaki trag gubi od ponedeljka 29. maja na obali Dunava u Apatinu. Njihove bicikle i stvari pronađene u blizini kajak kluba na obali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *