TEA SE OGLASILA NAKON NAVODNOG HAPŠENJA! Tairovićevoj kolege SMEŠTAJU AFERE, hoće da je UNIŠTE iz OVOG razloga

 TEA SE OGLASILA NAKON NAVODNOG HAPŠENJA! Tairovićevoj kolege SMEŠTAJU AFERE, hoće da je UNIŠTE iz OVOG razloga

Foto: ATA Images

Prošlog vikenda u domaćim medijima odjeknula je vest da je popularna pevačica Tea Tairović privedena tokom nastupa u Švedskoj.

Kao dokaz navodnog privođenja, objavljene su i fotografije na kojima se vidi pevačica s rukama na leđima, zbog čega su se pojavile tvrdnje da ima lisice, dok iza nje stoji osoba za koju je navedeno da je policajac.

Foto: ATA Images

Ipak, kako tvrdi izvor “Kurira”, Tea se poverila bliskim osobama da su aferu privođenja u Švedskoj izmislili i u medije plasirali pojedini pevači i estradni menadžeri kako bi ona bila diskreditovana kod gazda klubova koji se o nju bukvalno otimaju.

– Ona je ljudima iz svog okruženja rekla da je cela priča o njenom navodnom privođenju izmišljena. Tea smatra da su sve smislili njene pojedine kolege sa svojim menadžerima, koju su ovu vest i poslali medijima, a da fotografije koje su navodni dokaz u stvari ne pokazuju ništa. Glavni razlog za nameštaljku, kako Tairovićka smatra, jeste taj što ona “ubija” na terenu, što njenim mnogim kolegama, koje su i mnogo duže na estradi od nje, jako smeta. Tea peva skoro svako veče, rasprodata je do kraja godine, a po nastupu zaradi od 12.000 do 15.000 evra. Svi je traže, a mnoge nastupe mora i da odbije, jer jednostavno ne može sve da postigne – priča izvor.

Tea Tairović
Foto: ATA Images

– Tea je nakon što je završila svoj blok stajala napolju sa obezbeđenjem i pušila. Za to vreme policija je imala redovnu raciju jer su proveravali da li se radi na crno.Iz Švedske je Tea otišla u Bugarsku, gde je pevala na privatnom slavlju – završava izvor “Kurira”.

Nekoliko sati nakon što je sporna vest objavljena u medijima, Tea se oglasila iz Bugarske i poručila sledeće:

– Radila sam sve što radim svakog vikenda – pevala sam. Završila sam nastup i otišla na aerodrom. Sad sam u Sofiji. Što se tiče sporne fotografije na kojoj ja navodno imam lisice, samo da kažem da sam stajala s rukama na leđima. To radim vrlo često, jer me boli kičma, a pored mene su stajali pripadnici obezbeđenja, što je isto normalno. Da sam imala lisice, ne bih mogla ni da pevam, ni da vam se sad ovako obratim – rekla je Tea u svom obraćanju na Instagramu.

Tea Tairović
Foto: ATA Images

Njen menadžer Nikola Bridžis je nešto ranije istakao da je u Švedskoj policija obavila redovnu kontrolu i da su tražili ugovore i od Stoje i De Vita, te da je policija pevačici zahvalila nakon što je Tea pokazala svoj ugovor, pa nisu imali razlog za zadržavanje.

Ubeđeni smo da ovi tračevi neće uticati na Teinu izuzetno uspešnu karijeru i da će osoba koja joj smešta uskoro biti raskrinkana, o čemu ćemo vas obaveštavati.

Tea Tairović
Foto: ATA Images