“TE NOĆI JE ZVALA TRI OSOBE…” Bolna ispovest majke misteriozno nestale Ane: Ne znam šta ću od sebe!

 “TE NOĆI JE ZVALA TRI OSOBE…” Bolna ispovest majke misteriozno nestale Ane: Ne znam šta ću od sebe!

Foto: Instagram Printscreen/anawalshe

Ana Volš (39) nestala je 1. januara u Americi i policija i dalje traga za njom. Ana je rođena i odrasla u Beogradu, odakle je otišla 2005. godine, a njena majka Milanka i dalje živi u Beogradu.

Ona je medijima rekla da ne može da nasluti šta je bi mogao biti razlog Aninog nestanka i da je veoma zabrinuta za ćerku.

– Ne znam šta ću od sebe! Sama u četri zida razmišljam gde je moja ćerka i da li je dobro. Svakodnevno sam na vezi sa zetom Brajanom, koji je i prijavio njen nestanak, ali i s drugom ćerkom u Kanadi – kaže Milanka i dodaje da ništa nije ukazivalo na ovakav scenario.

– Ana, Brajan, njihova deca i prijatelji bili su u njihovom domu i uživali su. Ana me je oko jedan sat iza ponoći pozvala kako bi mi čestitala Novu godinu. Ne mogu sebi da oprostim što se nisam javila! Spavala sam i, onako sanjiva, videla sam poziv i rekla sebi “zvaću je ujutru”. Ana je zatim pozvala svoju sestru, ali se ni ona nije javila, a njena kuma iz Beograda od muzike nije čula telefon – priča vidno zabrinuta žena za Kurir.

Ona kaže da je Ana samo tri sata nakon poziva koje je uputila majci, sestri i kumi pozvala taksi kako bi otišla na aerodrom.

 Kako su mi objasnili, ona je trebalo da zajedno s kolegom ode do aerodroma, ali niko ne zna da li je ušla u taj taksi. Ono što me smiruje je činjenica da mi je zet rekao da je ubeđen da je ona živa i da je dobro, a ja mu verujem! – kaže Milanka i dodaje da su njeni ćerka i zet imali dobar odnos i brak.

Podsetimo, Ana Volš (39), majka troje dece iz Masačusetsa, koja je odrasla u Beogradu, misteriozno je nestala nakon što je napustila svoj dom kako bi otišla na let 31. decembra. Nekoliko dana potom alarmirana je policija i za njom se sada intenzivno traga.

Ona je trebalo da ode za Vašington 3. decembra, ali je iznenada promenila odluku i 1. januara otišla navodno na prevoz koji je trebalo da je odvede na aerodrom. Međutim, ona se tamo nikada nije pojavila. Njen muž je prijavio nestanak tri dana kasnije.