“TATA, NE MOGU VIŠE, IDEM” Svadba u Leskovcu o kojoj se priča – Mladoženja napravio KARAMBOL

 “TATA, NE MOGU VIŠE, IDEM” Svadba u Leskovcu o kojoj se priča – Mladoženja napravio KARAMBOL

Svadbe se još uvek organizuju širom Srbije iako smo duboko zagazili u jesen, pa se tako svakodnevno prepričavaju razne zanimljivosti i neobična dešavanja sa venčanja širom zemlje.

Međutim, o svadbi koja je bila organizovana još početkom ove godine u okolini Leskovca se još uvek priča na jugu Srbije, a gosti svedoče da je na veselju nastala prava pometnja i haos zbog jednog postupka mladoženje.

– Znali smo da je mladoženja jedva čekao ovaj dan jer su mladenci osim venčanja slavili i prvi rođendan svoje ćerke. Bilo je to veliko veselje sa puno zvanica, sve lepo organizovano, običaji ispoštovani… Niko ne bi pomislio da može nešto da krene po zlu, a krenulo je… – pričaju komšije i dodaju:

– Na početku je sve bilo savršeno, mlada i mladoženja veseli, tu je bila i njihova ćerkica. Međutim, nakon venčanja koje je bilo u sali restorana mladoženja je igrao sa gostima i u jednom momentu je uzeo stolicu i seo na sedini sale. Gosti su oko njega igrali, bilo je i veliko kolo. On doziva svog oca da dođe do njega. Dolazi čovek veseo, nasmejan, a novopečeni mladoženja hoće nešto da mu kaže.

Gosti pričaju i da su u tom trenutku sve oči bile uprte u njih.

– Mladoženja mu kaže: “Tata, ne mogu više, idem…” Nekako je baš u tom trenutku muzika zastala tako da su oni gosti koji su bili blizu njih čuli tu rečenicu. On ustaje sa stolice i odlazi sa svadbe. Gosti su se međusobno pitali gde je nestao mladoženja, dok je mlada ostala sama sa detetom da se veseli sa gostima – pričaju komšije.

Kasnije saznajemo da je mladoženja otišao u mladenačku sobu u restoranu u kom je bila svadba da odspava malo.

– Nakon dva sata vraća se on kao nov. Igra i veseli se sa svima, ali videlo se da je njegov postupak naljutio mladu jer je ostavio samu na njihovom zajedničkom veselju i danu koji treba da im zauvek ostane u sećanju kao najlepši trenutak.

Ni domaćinima nije bilo svejedno, videlo se da su se uznemirili i da su promenili raspoloženje, ali ipak su se trudili na ostanu nasmejani. Gosti su se fokusirali na ponašanje mladoženje jer im nije bilo jasno zašto je otišao sa sopstvene svadbe i nije ga bilo dva sata.

Pročitaj još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *