“TATA, JESI LI MI SPREMIO SOBU?” Viktoriji ODUZIMAJU ĆERKU – mala Mira prelazi kod OCA, to je njena ŽELJA?!

 “TATA, JESI LI MI SPREMIO SOBU?” Viktoriji ODUZIMAJU ĆERKU – mala Mira prelazi kod OCA, to je njena ŽELJA?!

Foto: TV Pink printscreen

Prvi muž trenutno aktualne zadrugarke Viktorije Mitrović, Robert Mitrović, odlučio je da otkrije mnoge tajne i detalje iz njenog života.

Robert je po prvi put imao veliku ispovest i govorio o svemu kroz šta su njih dvoje prolazili tokom odnosa.

U braku su dobili ćerkicu Miru, za koju se Mitrović sada bori da dobije starateljstvo.

– Pokrenuo sam postupak za starateljstvo, očekujem da uskoro bude kod mene. Dete doživljava traume, njoj treba detinjstvo, da ide u školu, da roditelji budu uz nju. 

– Poslednji put kad sam je video pitala me je da li sam joj napravio sobu. Rekao sam joj da ima, naravno, sve sam sredio u slučaju da dete pripadne meni. Govorila mi je kako ima dva oca, rekla mi je za Marka. Oni joj dopuštaju da gleda Zadrugu. Malo me je zabolelo. Dete ne treba da gleda to, ne smeju da joj dozvoljavaju da gleda to. Ona treba da zna ko je njen pravi otac i da mi ne uskraćuju to, a oni su mi uskratili to poslednje dve i po godine – istakao je Robert.

– Nije mi bilo svejedno kad sam čuo da je trudna, da će moja ćerka imati brata ili sestru od drugog oca. Sramota me je Viktorijine sramote, nije trebalo onako da se predstavi. Ne zanima me da li će da abortira, to je njena odluka, mene interesuje moje dete i da ga sklonim od takve majke. Uporan sam i daću sve od sebe – istakao je Robert za “Republiku”.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.