“TARA JE SA MNOM BILA PETA, a svake naredne sezone je DISKVALIFIKOVANA” Mateja Matijević “Između dve vatre”

 “TARA JE SA MNOM BILA PETA, a svake naredne sezone je DISKVALIFIKOVANA” Mateja Matijević “Između dve vatre”

Svake srede u 20h! Emisija “Između dve vatre” U vikend specijalima vas očekuju SUPERFINALISTI!

Učesnik pete sezone rijalitija “Zadruga” Mateja Matijević gostovao je u emisiji autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić “Između dve vatre” koja se emituje svake srede u 20h na zvaničnom jutjub kanalu “Srbija Danas” platforme.

Podsetimo, naše čitaoce i gledaoce u narednom periodu osim emisija u redovnom terminu od 20h, očekuju i specijalna vikend izdanja emisije u kojima će te imati prilike da vidite gostovanja svih vaših favorita, ponajviše finalista i superfinalista pete sezone rijalitija “Zadruga”.

Mateja Matijević je bez dlake na jeziku govorio o svojim rijaliti vezama i rijaliti prijateljstvima.

Ono što je bilo nemoguće izbeći je tema njegove turbulentne veze sa Tarom Simov koja je obeležila njegovo prvo učešće u “Zadruzi” i upoznavanje sa publiko, a i dan-danas neretko postoje fan grupe njihove veze i njihova zajednička podrška koja još uvek veruje u njihovu ljubav.

Mateja je nerado govorio o Simovoj, pa priznao da ga je sramota tog odnosa.

– Jesam, govorio sam to u “Zadruzi 5” kada su nam puštali ljubavne klipove, meni je to toliko smetalo do te mere da sam jednom priliko ustao i izvinio joj se, mislio sam da sam preterao koliko sam govorio te stvari da me je blam, da ovo, da ono… Možda jesam preterivao u toj priči, ali da mi je taj odnos ostao u lepom sećanju, nije, ali opet ta devojka je uz mene bila peta, a svake naredne sezone je diskvalifikovana – rekao je Mateja.

Celu emisiju u kojoj Mateja govori o vezi sa Minom Vrbaški i razlogu njihovog raskida, o Anđeli Đuričić i rijaliti prijateljstvima, pogledajte ispod ovog teksta.

Pročitaj još