TANJA SAVIĆ NASTUPALA ZARAŽENA KORONOM – Pevačica ŠOKIRALA SVE: “Nisam znala da imam, radila sam test”

 TANJA SAVIĆ NASTUPALA ZARAŽENA KORONOM – Pevačica ŠOKIRALA SVE: “Nisam znala da imam, radila sam test”

Tanja Savić zaprepastila je je javnost kada je u jednom intervjuu otkrila da je nastupala dok je imala koronu. Kako je rekla, nije imala srca da otkaže nastupe, pa se družila sa publikom iako je imala visoku temperaturu i vrtoglavicu.

Sada, nakon što je dobila pregršt negativnih komentara, Tanja je pokušala da se opravda.

– Moram da prokomentarišem današnje pisanje novina. Pišete da sam širila koronu. Pa pobogu, da sam znala da je imam ne bih nastupala. Kao i svaka normalna, zdravo razumna osoba, uradila sam test, ali je bio negativan. Naime, moja je krivica jer sam u intervjuu izostavila jednu važnu stvar. A to je, da je trebalo da kažem da sam uradila antitela tek nakon letnje turneje i da je jedino tako moglo da se vidi jesam li imala koronu. Nisam neko ko trči za parama po svaku cenu. Kome god da je trebala finansijska pomoć, prva sam bila tu da pomognem.

Foto:SrbijaDanas

 Ljudi koji me poznaju znaju kakva sam i da nikada takve stvari ja ne bih radila. Prvo zbog sebe, a kasnije i zbog drugih. Verujte da bi mi mnogo lakše bilo da sam preležala, a ne radeći. Nadam se da je sada ovim dokonim ljudima sada jasnije – napisala je Tanja.

BONUS VIDEO – Kristina Spalević spremna da UĐE U ZADRUGU: Maju bih RAŠČERUPALA, “tatin drug” priča ne prolazi kod mene!