TALAS NASILJA ZAHVATIO REDOM ŠKOLE: Đaci pretvorili učionicu u ring – krvavi završili u bolnici

 TALAS NASILJA ZAHVATIO REDOM ŠKOLE: Đaci pretvorili učionicu u ring – krvavi završili u bolnici

Foto: Profimedia

Čas informatike u prvom razredu barske Srednje stručne škoke umesto edukativnog predavanja pretvorio se ring gde je jedan učenik zadobio povrede u predelu glave. Prema nezvaničnim informacijama Novosti, tuča se dogodila u vreme dok profesorka nije bila na času.

U Opštu bolnicu Bar doveden je dečak krvave glave. Učenik je zadobio povrede u predelu glave – krvarenje iz nosa, otok, kao i povrede na čelu. Povređenog je udario učenik iz istog razreda, na času informatike.

Iz Uprave Srednje stručne škole u Baru su potvrdili da se incident dogodio između učenika prvog razreda. Pod kojim okolnostima i šta je prethodilo nemilom događaju, kako su naveli u školi, prikupljaju informacije.

Iz Ministarstva prosvete su saopštili da su  upoznati sa incidentom koji se dogodio na času informatike u Srednjoj stručnoj školi u Baru, između učenika prvog razreda istog odelenja.

 Uprava škole je o incidentu odmah obavestila Ministarstvo prosvete i službenike policije koji su uzeli izjave od učesnika incidenta. Ministarstvo je odmah reagovalo i preduzete su sve zakonom predviđene mere na utvrđivanju činjenica ovim povodom – saopšteno je  iz Ministarstva prosvjete.

Po preporuci Ministarstva, Uprava škole je odmah započela vaspitni proces prema učesnicima incidenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *