Takijevo PRVO OGLAŠAVANJE nakon Teodorine veze sa Bebicom – “Na koga da budem LJUBOMORAN?”

 Takijevo PRVO OGLAŠAVANJE nakon Teodorine veze sa Bebicom – “Na koga da budem LJUBOMORAN?”

Taki Marinković često govori o svom odnosu sa Teodorom Delić i uvek joj je podrška. Često se spekulisalo da su njih dvoje bili u emotivnom odnosu, a sada se on oglasio nakon  njene objave da je u vezi sa Nenadom Macanovićem Bebicom. 

Taki je izneo svoje iskreno mišljenje. 

Taki se isprva, kada smo ga pozvali, pravio da ne zna o kome pričamo.

– Ko su ti?! – pitao je Taki, a nakon što smo mu pojasnili za koga ga pitamo, rekao je:

– Ja uvek glasam za ljubav, nema šta da komentarišem. To je nešto novo, neki noviteti… Meni je drao što su se smuvali, ja s tim nemam ništa. Ako su srećni, ja sam još srećniji – započeo je Taki.

Taki Marinković, Teodora Delić

Na pitanje da li je ljubomoran jer je Bebica uspeo da mu “preotme” Teodoru, Taki je rekao:

– Nisam ljubomoran, nikad u životu! Na koga da budem ljubomoran, zašto?! Ja na njega da budem ljubomoran nemam razloga. Imam svoju ljubav napolju i to je to. Ona je u emisiji kod Darka pričala drugačije, a sada druga priča… Ali, ona je moja prijateljica, želim joj sve najlepše. Tamo je zatvoren prostor, on je bio pažljiv, ali videćemo da li će to da opstane. On se zaljubio u nju, a ona ipak mislim da nije. Verovatno je popustila pod pritiskom, pritisak je učinio svoje – zaključio je Marinković.

Bebica i Teodora

Podsetimo, Delićeva je nedavno spominjala Takija dok je ležala sa Bebicom. Rekla je kako ne zna šta će i da je zbunjena. Da li su oni imali odnose ili su samo prijatelji, ostaje da saznamo. Marinković je Delićevoj bio desna ruka, pa ju je pred ulazak u rijaliti i ispratio. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.