TAJNA BROJA “996” – Misterija koja OTKRIVA hoće li se Ana i Zvezdan POMIRITI – Anđela je tu SUVIŠNA?

 TAJNA BROJA “996” – Misterija koja OTKRIVA hoće li se Ana i Zvezdan POMIRITI – Anđela je tu SUVIŠNA?

Foto: Instagram printscreen/ ana_76__/ YouTube Printscreen/ Zadruga Official

Ulazak Ane Ćurčić u “Zadrugu 6” napravio je pravi tektonski poremećaj u javnosti, a nema čoveka koji nije čuo za ovaj ljubavni trougao, čiji su akteri pored pomenute, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić.

Svako ima svoj sud o ovoj temi, a u Novom jutru kod Jovane Jeremić, gostovali su i numerolozi koji među brojevima vide tajne poruke, ali i soluciju ovog odnosa između troje zadrugara. Poseban osvrt, dala je i Vesna Rivas, koja gotovo uvek pogađa.

Novo jutro
Foto: Youtube printscreen/Novo jutro


– Ja mislim da su oni oboje emotivni manipulatori. Ona je ušla jer je prevarena, ona ulazi sa tom pričom, ali nema sumnje da se to nije dešavalo i ranije. Ona je ušla sa predstavom sebe da je prevarena žena, ali nije trebalo tako. Ona je trebala da uđe kao dama, njeni brojevi su bukvalno udario tuk na luk, a ona mu je unela nemir, ne može da se smiri. Horskopski znaci poput njihovih vaga i škorpija, teško opstaju u braku. Jeste on nju voleo, ali ne više. Ona uništava čoveka koji je našao svoju sreću. Ona je ponizila samu sebe, a njih dvoje nikada neće biti zajedno. Ima tu ljubavi za nju, samo lagano. Karmičke veze su najgore, tu vas osoba manipuliše i ostavi na kraju – rekla je gošća, koja se razume u numerologiju.

U jednom momentu se u program ukjljučila i Vesna Rivas, tumač rodnog koda Balkana.

– Ja ne znam da li da smejem ili da plačem. On ne zna gde je i kako je samo gleda gde da ode i da se pomeri. Oni malo lažinjaju i Zvezdan i Ana, ali ona je sama sebi čestitala rođendan, 27. septembra. Oni kažu da su ista generacija, ali nisu. Ja znam da je ona starija od njega četiri godine. A njen broj je 996, a sama Zadruga je počela 9.9.2022. to je taj broj 996, a Zvezdanov rodni kod je 7119, on ne zna šta hoće. Ima toliko godina, a ništa nije uradio. Ako on izdrži dva dana još biće dobro sve, a inače je ovo Anđelina godina, ona je “Ja pa ja”. Zvezdan je vrhovni sudija, a njih dve su njegove jedinke. On ima telo od 46 godina, ali mu je duša mlađa za onaj period koji je bio u izolaciji – objasnila je Rivasova.

– Velika je sličnost između Ane i Anđele, on je to osetio, ali je sam rekla da mora da je obrađuje. Ana je obrađena sama po sebi, znaju se ceo život, a to su žestoki momci. Ona nema pravo da proziva Anđelu, ali može da bude ljubomorna na njenu mladost. Biće tu svega – zaključila je Vesna.

Vesna Rivas
Foto: Youtube printscreen/Novo jutro