“TAJ DŽOGER OD ŽENE SE BAVIO STARIM ZANATOM, a brat joj je u BEKSTVU”! Hitno oglašavanje Anine kume

 “TAJ DŽOGER OD ŽENE SE BAVIO STARIM ZANATOM, a brat joj je u BEKSTVU”! Hitno oglašavanje Anine kume

Prošle noći u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević, bivša zadrugarka Ermina Pašović iznela je šok informacije o najpoznatijoj kumi Mileni Kačavendi i Ani Ćurčić.

Ermina nije bila ni najmanje blaga na tvrdnjama da su se Ana i Milena bavile nelegalnim radnjama, te je do detalja pričala o svim navodnim malverzacijama. 

Studio
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Sa druge strane, Milena se sada hitno oglasila i iznela još šokantnije tvrdnje o životu Pašovićeve. Milena tvrdi da je dobro poznaje i da je Erminin brat u bekstvu zbog ubistva, kao i da se ona bavila najstarijim zanatom. 

Milena Kačavenda
Foto:instagram prinrscreen/Milena Kačavenda

– Ovaj džoger, čijeg brata poznajem, živi u Austriji, Bosanac, pet godina u bekstvu za ubistvo, protitutka, do juče spremačica, ona će da priča o Ani? Nemojte da se tangirate! Ovo je bilo očekivano, noć pre, očekivano je da će džoger da priča o Ani, nema je nigde. Živi u Beogradu, a čuli ste šta priča o Beograđanima, zašto se ljudi vi nervirate? Ja vas molim da se ne nervirate. Ako je sutra vidim, verujte da ću joj objasniti šta će raditi u Beogradu! To bi bilo jedino zaposlenje, nemojte da se nervirate – rekla je kuma Milena, a prenosi “Republika”.. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.