“TAJ ČOVEK NIJE NORMALAN, TREBALO GA JE SKLONITI” Komšije iz rodnog mesta zagrebačkog monstruma u šoku: Van svake pameti (FOTO)

 “TAJ ČOVEK NIJE NORMALAN, TREBALO GA JE SKLONITI” Komšije iz rodnog mesta zagrebačkog monstruma u šoku: Van svake pameti (FOTO)

Foto: Facebook/Printscreen

Ljudi iz rodnog mesta Gorana Kneževića, Žepča koji je šokirao region svirepim ubistvom u Zagrebu kada je nakon kraće svađe sa bivšom partnerkom jednogodišnje dete sekirom napao i usmrtio, govore da su u šoku i kažu da je to trebalo sprečiti.

– Zna se da to nije normalno, taj čovek nije normalan, trebala ga je neka ustanova skloniti jer očito da mu ovo nije prvi put – kaže jedna žena koja deo godine provodi u Žepču, a deo u Zagrebu.

– To se ne dešava samo u Zagrebu, takve stvari se zadnjih godina dešavaju svuda, a pogotovo na prostorima bivše Jugoslavije. Ja ne znam šta je ljudima. Ne znam, ali ako je na neki način bio sklon tim stvarima, nije to od juče, onda ga je trebalo skloniti od porodice ili njega u neku ustanovu na lečenje jer to nije zdrava pamet – rekla je jedna žena.

Jedna gospođa je kazala da je ubicu površno poznavala i da joj se tada činilo da je bio “divan čovek”.

Foto: Youtube/PrintScreen/Jutarnji list

– Van svake pameti, ne daj Bože da se pamet okrene pa da to čovek napravi. Ne možemo znati pozadinu šta se desilo, ali to je za svaku osudu – komentirao je jedan stanovnik Žepča.

Podsetimo, Goran je preksinoć nakon svađe sa bivšom partnerkom, sekirom napao nju i njenu ćerku. Ćerka povređene žene je od zadobijenih povreda preminula u bolnica. Ubica je potom izašao iz vozila na zagrebačkom auto-putu A3 i bacio se ispod kamiona koji mu je išao u susret.