“TAČNO JE SVE, IMALA JE ZABRANU…” Oglasila se drugarica Sofije Une, pa progovorila o POSETI PSIHIJATRU

 “TAČNO JE SVE, IMALA JE ZABRANU…” Oglasila se drugarica Sofije Une, pa progovorila o POSETI PSIHIJATRU

Nakon što je Sofija Una Manić tokom žurke koja je bila u utorak, pod dejstvom alkohola, otvorila dušu o borbi sa manjkom samopouzdanja, lečenju kod psihijatra, problemu sa ocem i zabranama u braku, oglasila se njena drugarica za medije.

Sofija Una je šokirala zadrugare kojima se poverila kad je priznala da je posetila pet psihijatara u Srbiji zbog problema sa manjkom samopouzdanja. Marina Popović i Jelena Golubović ponudile su joj pomoć koju je ona oberučke prihvatila.

– Imala je manjak samopuzdanja zbog svih tih, po meni, toksičnih odnosa gde nije smela da živi život koji je želela. Veoma mlada je stupila u brak, nije proživela ništa što bi proživela jedna mlada devojka. Htela je više da se druži sa prijateljima, da izađe ponekad. Imala je želju i da se bavi javnim poslom jer je u tom periodu imala dosta šansi s’ obzirom da je bila u izboru za Miss.

– Tačno je za muževe, imala je zabranu jer su bili ljubomorni jer je lepa i atraktivna devojka…

Jelena Golubović je tokom razgovora uspela da zaključi, što je Sofija Una kasnije i potvrdila donekle, da njen problem sa samopouzdanjem, osećajem da nije dovoljno vredna, dobra i uspešna, datira od malena jer je bila zapostavljena od strane pokojnog oca koji je bio karijerista.

– Što se tiče oca, nikad nismo previše pričale na tu temu jer znam da joj je teško uvek bilo da priča o tome jer ga je volela.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

“Aleks guta Zvezdana pogledom, ODLEPILA JE” Danijel Višić raskrinkao zadrugare