“SVOJIH SINOVA SE NE STIDIM NIKADA!” Nakon žestoke svađe blizanaca, oglasila se njihova MAJKA

 “SVOJIH SINOVA SE NE STIDIM NIKADA!” Nakon žestoke svađe blizanaca, oglasila se njihova MAJKA

Peca je nominovao brata za izbacivanje!

Protekle noći, tokom emisije ”Nominacije”, desila se neočekivana situacija, kada je Predrag Lazić, svog rođenog brata poslao direktno u izolaciju.

Nedavno, blizanci su se posvađali, kada je u izolaciji došlo do gotovo fizičkog kontakta od strane Nece.

Tim povodom se oglasila njihova majka Julijana:

Ja poznajem svoju decu. Njih dvojica se mnogo vole i kod kuće dođe do tih bratskih razmirica. Peca ga je namerno nominovao, nasmejao se i namignuo. Svi su ga nominovali i napravili najgorim, pa je Peca od toga napravio foru. Neca je ušao sa namerom da ga ne gaze kao prethodne godine kada je bio u rijalitiju. Ne voli da ga diraju kada je nervozan, voli da je sam. Nakon recimo sat vremena, on bude sasvim normalan i sve bude u redu. U suštini je pozitivan i dobar, kada je u normalnom okruženju potpuno se drugačije ponaša. Svoju decu podržavam, samo što Neca treba malo da spusti loptu.

Mnogi zadrugari komentarisali su da je Peca dosta bolji čovek od Nece, a Julijana je i na te navode imala jasan odgovor:

  • Znate zašto… On je i kod kuće takav, kada oseća da je ponižen, odmah reaguje burno! Jedina razlika između njih dvoje su reakcije… Peca je dosta ozbiljniji i drugačiji… Nije tu pitanje ko je kakav čovek. Sofija Una i Ivan Marinković su nevaspitani. To što kažu da su oni socijalni slučajevi, nije normalno, i ona je Cveta nemoralna… Oni nemaju tamo prave prijatelje. Ivan Marinković, bolje da ne komentariše moju decu, već vaspitava svoju. Svojih sinova se ne stidim ni sinoć a ni nikada!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: IVAN NEŠKOVIĆ “IZMEĐU DVE VATRE” O DISKVALIFIKACIJI: Nisam mislio na dete, bio sam gladan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *