Svirepo UBISTVO obeležilo mu život! Rukometaš Kapisoda se povukao nakon GUBITKA BRATA, a ovako DANAS živi

 Svirepo UBISTVO obeležilo mu život! Rukometaš Kapisoda se povukao nakon GUBITKA BRATA, a ovako DANAS živi

Foto: Youtube printscreen/ Gradska RTV Podgorica

Jedan od uspešnijih rukometaša svog vremena, Petar Kapisoda, svoju karijeru je vodio na jako uspešan način, ali na njegov život spustila se tama, onog trenutka kada je njegov brat Filip Kapisoda na svirep način oduzeo život tadašnjoj devojci, pop pevačici Kseniji Pajčin, a nakon toga izvršio samoubistvo.

Petar se od tada povukao, a svoj život ne eksponira javnosti. Danas živi potpuno drugačije.

Petar Kapisoda
Foto: Youtube printscreen/ RTCG – Zvanični kanal


Petar je sa reprezentacijom Jugoslavije, osvojio bronzane medalje na Svetskim prvenstvima 1999. u Egiptu i 2001. u Francuskoj.

Inače, osim što je bio uspešni rukometaš, Petar je bio popularan među pripadnicama lepšeg pola. Iako se već duže ne bavi aktivno sportom i dalje odlično izgleda, te privlači pažnju žena.

On sada obavlja odgovornu funkciju predsednika Rukometnog saveza Crne Gore, pa su skoro sva njegova pojavljivanja vezana za promociju sporta kome je posvetio život. Reklo bi se da mu novi stil života izuzetno prija, kao i da voli da prenosi svoje iskustvo na mlađe kolege.

– Nisam voleo suva atletska zagrevanja tokom priprema, a najmanje sam voleo da stojim u vrsti. Nije me držalo mesto. Voleo sam da budem fit i uvek sam trenirao više od ostalih. Vežbam i danas kad sam “debelo” u penziji – rekao je Petar za crnogorske medije.

Petar Kapisoda
Foto: Youtube printscreen/ rtvatlas

Pročitaj još