SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE: Srbi u centru incidenta, Ilića okružili rivali, Vanja odmah dotrčao (VIDEO)

 SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE: Srbi u centru incidenta, Ilića okružili rivali, Vanja odmah dotrčao (VIDEO)

Foto Giovanni Evangelista/LaPresse 12 Marzo 2023 Lecce, Italia – sport, calcio – U.S. Lecce vs Torino 1906 F.C. – Campionato Serie A Tim 2022/23 – Stadio E. Giardiniero – Via del Mare. Nella foto: Lite March 12, 2023 Lecce, Italy – sport, soccer – U.S Lecce vs Torino 1906 F.C. – Italian championship serie A Tim 2022/23- E. Giardiniero – Via del Mare Stadium. In the pic: Lite,Image: 762190908, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights Except China, France, and Italy * CHNOUT FRAOUT ITAOUT, Model Release: no, Credit line: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Fudbaleri Lećea dočekali su ekipu Torina u 26. kolu Serije A, a meč je obeležio incident u kom su se našli srpski fudbaleri.

Naime, Torino je meč počeo sa tri naša igrača, a pri vođstvu 2:0 za domaće došlo je do koškanja, umalo i tuče na terenu.

U centru pažnje se našao Ivan Ilić zbog nešto grubljeg ulaska u duel.

Fudbaleri Lećea su skočili na reprezentativca Srbije i okružili ga, a kada je to video golman Vanja Milinković-Savić, odmah je dotrčao da pomogne zemljaku.

Interesantno je da je temperamentni Nemanja Radonjić u ovom slučaju pokušao da smiri čitavu situaciju i da razdvoji fudbalere dva tima.

Iače, trener domaćih Jurić je sredinom susreta sa Lećeom zaradio isključenje, nakon gužve koja se stvorila i koju su režirali srpski veznjak Ivan Ilić i igrači Lećea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *