SVI TO MORAJU DA ZNAJU: Obradović detaljno objasnio zašto je poljubio grb Zvezde (VIDEO)

 SVI TO MORAJU DA ZNAJU: Obradović detaljno objasnio zašto je poljubio grb Zvezde (VIDEO)

kosarkas Crvene Zvezde na utakmici Evrolige protiv Monaka u hali Aleksandar Nikolic, Beograd 12.01.2023. Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS KOSARKA, BASKETBALL, EVROLIGA, EUROLEAGUE, CRVENA ZVEZDA, MONACO, MONAKO

Monako je ubedljivo poražen od Crvene zvezde u Beogradu u meču 19. kola Evrolige igranom u četvrtak, a glavni momenat dogodio se pre početka utakmica kada je trener Kneževa Saša Obradović prišao centru terena, kluknuo i poljubio grb crveno-belih.

Tome je prethodio srdačan doček trenera Monaka od strane navijača Crvene zvezde sa kojom se Obradović nije rastao u najboljim odnosima kada je pre dve sezone bio trener kluba u kojim je proveo najbolje igračke dane. Upravo zbog toga je Obradović osetio potrebu da objasni svoj postupak pred početak meča.

 – Osećam odgovornost i želim da se oglasim o mom potezu protiv Crvene zvezde i šta sam uradio. Svi moraju da znaju da sam potpuno posvećen Monaku, srećan sam što sam ovde. Odrastajući bio sam navijač Crvene zvezde, ostavio sam veliki trag u istoriji kluba. Kada sam otišao odatle odbacili su me iz porodice. Ni na ulici niko nije hteo da priča sa mnom. Nisam to očekivao. Hteli su da me unište i kao osobu i trenera. Bio sam veoma tužan zbog toga – objasnio je Obradović. – Kada sam došao na utakmicu, desilo se nešto spontano sa navijačima. Počeo sam da plačem i bilo je veoma emotivno. Morao sam nešto da uradim kako bih im se zahvalio. Svako bi ovo trebalo da shvati. Ja sam sad ovde i profesionalan sam. Radiću svoj posao na najvišem nivou. Nadam se da će svi razumeti ovo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *