Svi bruje o OBLINAMA VODITELJKE RTS-a, a malo ko zna da se ŠKOLOVALA ZA POSVE DRUGAČIJU PROFESIJU: Ima čak i master, govori četiri jezika, svira klavir…

 Svi bruje o OBLINAMA VODITELJKE RTS-a, a malo ko zna da se ŠKOLOVALA ZA POSVE DRUGAČIJU PROFESIJU: Ima čak i master, govori četiri jezika, svira klavir…

Foto: Printscreen/RTS

Voditeljka Jutarnjeg programa na RTS-u, Ivana Milenković koja je pred kamerama uvek smerno obučena, prijatno je iznenadila je pratioce na mrežama fototografijom u kupaćem kostimu.

Ivana trenutno uživa na odmoru, a sve je oduševila izvajanom figurom, pa su komentari odmah počeli da se nižu ispod fotografije koje je objavila na Instagramu.

-Vidi kako izgleda prezgodna lepota. Sirena. Mače slatko. Prelepa i prezgodna- samo su neki od komentara.

Podsetimo, pre nego što je počela da vodi Jutarnji program RTS-a, Ivana je radila emisije “Sve boje života”, “Studio znanja” i “Kulturni dnevnik”. Kaže da je na televiziju stigla sasvim slučajno. Ivana je diplomirala arhitekturu, gde je stekla i zvanje mastera. Završila je i osnovnu i srednju muzičku školu, svira klavir i govori četiri jezika, ali ju je javni posao oduvek privlačio.

– Bila sam vukovac i u osnovnoj školi i u gimnaziji i nekako mi se činilo da se od mene očekuje da ipak upišem neki drugi fakultet. U želji da pomirim umetnost i nauku, odlučila sam da to bude arhitektura. Priznajem da mi je bilo lepo, iako pamtim mnoge neprospavane noći zbog crtanja i pravljenja maketa. Ipak, posle svega, kockice su se poklopile i završila sam na televiziji. Zanimljivo je da je baš arhitektura bila “ulaznica” za posao koji danas radim.