SVET U ŠOKU – Poznati glumac se bori sa KARCINOMOM KOŽE: Objavio REZULTATE BIOPSIJE, pa upozorio sve ljude

 SVET U ŠOKU – Poznati glumac se bori sa KARCINOMOM KOŽE: Objavio REZULTATE BIOPSIJE, pa upozorio sve ljude

Holivudski gumac Hju Džekmen stekao je ogromnu popularnost širom sveta, zaradio veliko bogatstvo, međutim, poslednjih godina život mu  se pretvorio u konstantnu borbu sa opakom bolešću.

Naime, atraktivnom Australijancu koji se proslavio ulogama u “X menu” i sagama o “Volverinu” kancer kože se vratio po šesti put.

Glumac je sada sa čitavim svetom podelio sa čim se bori, objavivši i fotografije koje su nastale u leto prošle godine kada je radio biopsiju kože s nosa. Tada mu je uklonjen i deo sluzokože nosa koji je zahvaćen kancerom.

Džekmenu je dijagnoza raka kože postavljena još 2013. godine i otad mu se bolest uporno vraća uprkos stalnom lečenju i tretmanima koji vrede čitavo bogatstvo.

Glumac je o svemu kroz šta prolazi uvek govorio javno i svojim fanovima širom sveta je zahvaljivao na bezrezervnoj podršci. 

 Iako je ovaj tip kancera u malom procentu agresivan, apelujem na sve da koriste kreme za sunčanje sa zaštitnim faktorom i to u svakoj prilici. Čuvajte svoju kožu i zdravlje – poručio je glumac.