SVE ZBOG AFERE CEDULJICA SA DALILOM – Dejan je URNISAO, NAPUSTILA kuću čim je PONIZIO pred milionima

 SVE ZBOG AFERE CEDULJICA SA DALILOM – Dejan je URNISAO, NAPUSTILA kuću čim je PONIZIO pred milionima

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

 U Beloj kući je opšti haos zbog odnosa Jovane Tomć Matore, MC Aleks i Anđela Rankovića. Zadrugari su iznosili svoja mišljenja, a onda se u celu polemiku ubacio i Dejan Dragojević. Dejan Dragojević je sad imao priliku da se osveti MC Alex, jer je upravo ona bila pokrenula aferu da se Dragojević, navodno, tajno dopisuje sa Dalilom Dragojević.  

Ne znam da li je ovo ulaženje u toalet bilo pre razgovora ili posle, pošto je bila isto obučena i na krevetu – pričao je Karić.

– Jedno i drugo ima ozbiljnu težinu. Znači da je komunikacija svkako bila pre ili posle – rekao je Dejan.

– On ide posle njega. Nema komunikacije – ubacio se Mića.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Klip je pušten zbog laži. Ako su išli posle razgovora, znači da ga je ona pratila. Dok je bila trezna rekla je Matoroj da se zove Anđelo, pa kad je popila zove Anđela. Pratila ga u wc, a pre toga se Matora sukobila. Nije bitno da li su se oni j*bali u wc-u. Sutra se desi situacija da Anđela baci bubicu, njoj bude žao… Što mu nisi prošla? Meni je bilo žao momka. Ne znam da li joj je sad žao ili folira? Ona treba da kaže da nije tog opredeljenja, da se zaljubila, ali da joj fali muški polni organ. Htela je da zadovolji jednog momka, Dino, Čorba… Ima momaka u 10 meseci, a ima odnos sa Matorom. Reci da ti falni polni organ i da se nisi skto opredelila. Reci ga voliš mupški polni organ, ali i Matoru – pričao je Dejan, a MC Aleks je besno napustila Belu kuću.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Zar se inat tere? Ako si zaljubljena, opet si đubre. Je l’ se tera inat sa Dinom i Čorbom? Njoj ne odgovara ni jedno, a ni drugo. I da tera inat ružno je da teraš ludo zaljubljenoj ženi, a navodono je voliš – dodoa je Miki.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.