SVE VRVI OD POLICIJE NA BEOGRADSKOM AERODROMU: Prvi snimak velike akcije MUP – blokirana oba izlaza! (VIDEO)

 SVE VRVI OD POLICIJE NA BEOGRADSKOM AERODROMU: Prvi snimak velike akcije MUP – blokirana oba izlaza! (VIDEO)

Foto: Video Printscreen

Policija je na dva punkta na oba izlaza sa aerodroma izvrsila kontrolu svih taksi vozila koja odlaze sa aerodroma.

Tom prilikom iskontrolisano je više stotina taksi vozila. Protiv više vozača koji nisu imali odgovorajuće papire su podnete prijave.

OPSADNO STANJE OKO BEOGRADSKOG AERODROMA: U toku velika akcija MUP – poznato šta se dešava

Dva vozila su privremeno oduzeta zbog sumnje da je počinjeno krivično delo, jer, kako tvrdi izvor, pokušali su da prevare strance koji su doputovali u Beograd.

Taksisti su se koristili lažnim podacima na aplikaciji za taksi prevoz koji koriste stranci. Na taj način su dogovarali posao sa mušterijama koje su rezervisale vozilo pref put u Beograd, a onda naplaćivali nerealne svote za vožnju.

U popodnevnim časovima, službenici MUP-a, kojima su asistirali pripadnici komunalne policije i Službe inspekcijskih poslova počeli su operaciju u cilju otkrivanja divljih taksista.

Najpre su blokirana oba prilaza ka aerodromskoj zgradi, pa se pristupilo detaljnoj kontroli svakog vozila. Urađen je inspekcijski nadzor, a dva automobila su oduzeta.

U organizaciji nadležnih službi, svi putnici koji su se našli u vozilima tokom akcije besplatno su prevezeni do svojih destinacija.